Sanne Hans ziet Beste Zangers als hoogtepunt van haar carrière

Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal, ziet haar deelname aan Beste Zangers als het hoogtepunt van haar carrière tot nu toe. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard.

Sanne Hans © AvroTros

Meedoen aan Beste Zangers is voor artiesten tegenwoordig een heel prestigieuze klus. Het programma wordt veel bekeken, leidt tot grote hits én geeft muzikale carrières een boost. Sanne Hans maakte afgelopen seizoen furore met haar vertolking van het liedje Door De Wind van Stef Bos. Het is het hoogtepunt van haar carrière, vindt Sanne.

Door de wind

Sanne Hans is er buitengewoon tevreden over wat Beste Zangers allemaal teweeg heeft gebracht. “Is Door De Wind en deelname aan Beste Zangers het hoogtepunt van het jaar voor jou?”, vraagt Aran Bade haar.

De zangeres daarop: “Ja, sowieso. Dat het zó zou uitpakken hadden we allemaal niet verwacht. Dit is niet alleen het hoogtepunt van dit jaar, maar gewoon echt het hoogtepunt uit mijn hele carrière.”

Veel reacties

Het optreden was extra emotioneel vanwege het overlijden van haar stiefvader. “Dat was toen echt nog heel pril, dus dat raakte mij en iedereen maakt dit mee en helemaal nu.”

Nog altijd krijgt Sanne Hans erg veel reacties op haar muzikale optreden in de NPO 1-show. “Het is mooi dat ik elke dag nog honderden mensen heb die me sturen van: ‘Dankjewel.’”

Susan en Freek

Sanne Hans vindt het extra leuk dat ze tijdens de opnames wat leuke connecties heeft kunnen leggen. Zo werkt ze momenteel aan nieuwe muziek met het populaire duo Susan en Freek.

“Ik ben zelfs aan het schrijven met Susan en Freek en dat is heel erg leuk. In het hele prille voorjaar kom ik met nieuwe, Nederlandstalige muziek en er komt ook een album aan. En het moment dát we mogen spelen, ben ik de eerste die op dat podium staat, echt.”

Optreden

Het bewuste optreden van Door De Wind:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen