Beau van Erven Dorens baalt van extra snelle terugkeer Eva Jinek

Beau van Erven Dorens baalt er best een beetje van dat het seizoen van zijn talkshow er morgen alweer op zit. Hij was graag nog iets langer doorgegaan. Dat vertelde hij maandagavond in RTL Boulevard.

Eva Jinek en Beau van Erven Dorens Beeld: RTL

Eva Jinek keert op 4 januari alweer terug op de buis, waardoor Beau van Erven Dorens maar twee maanden heeft kunnen uitzenden, een maand korter dan normaal. RTL Boulevard suggereerde vorige maand dat het zomaar zou kunnen dat Jinek extra vroeg aan de slag gaat vanwege een mogelijke zwangerschap later in het jaar.

Beau baalt

Hoe dan ook: Beau gaat deze week al op een lange wintervakantie en dat vindt hij jammer. “Nou, ik vind het wel jammer eigenlijk. Ik zou nog wel even door willen gaan, maar Eva staat ook weer te springen en ik ga weer verder met RTL Exclusief en andere dingen. Dan kom ik in maart weer terug.”

Hij kijkt terug op twee mooie maanden. “Het was heel leerzaam. Het was natuurlijk echt een heel belangrijke met ontzettend veel belangrijke beslissingen, dus ik heb echt een mooie tijd gehad en veel geleerd.”

Kritiek op RTL Exclusief

Beau is vanaf januari wel elke zondag te zien met het programma RTL Exclusief, een satirische talkshow. Een voorproefje daarvan heeft tot enorm veel kritiek geleid. Wat vindt hij daarvan? “Nee, nee, nee. Ik vind het heel goed. Laat maar iedereen er alles van vinden. Zo hoort het toch ook? Het is een democratie. Als je het goed vindt of slecht vindt, dan moet je het laten weten. Ik vind het leuk.”

Gaat hij inhoudelijke aanpassingen doen? “Nou, nee. We hebben de 30ste al opgenomen en dat is volgens mij hartstikke leuk. Naar aanleiding daarvan gaan we weer verder kijken, maar wij zijn tevreden.”

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen