Eva Jinek terug op 4 januari, Beau verhuist naar zondag

Opvallend nieuws uit talkshowland: Beau van Erven Dorens gaat in januari, als Eva Jinek weer terugkeert op de late avond, gewoon door met het presenteren van een talkshow, maar dan op zondag. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt.

Eva Jinek en Beau van Erven Dorens © RTL

Al na een vakantie van twee maanden – dat is voor tv-sterren heel erg kort – keert Eva Jinek op 4 januari weer terug op de buis met haar talkshow Jinek. Tegen die tijd heeft Beau van Erven Dorens dus een relatief kort seizoen achter de rug en de presentator besluit daarom vrolijk door te denderen: hij debuteert in januari met een wekelijkse talkshow.

RTL Exclusief

Terwijl Eva Jinek de doordeweekse avonden gaat bestieren, zal Beau van Erven Dorens de late zondagkijker vermaken. Hij komt vanaf 3 januari elke zondag van 21.15 tot 22.10 uur met het programma RTL Exclusief. Het is nadrukkelijk een ander programma dan Beau en daarom is er ook voor een andere titel gekozen.

Wat kan de kijker precies van RTL Exclusief verwachten? “Beau van Erven Dorens blikt in het programma RTL Exclusief met hoofdrolspelers uit het nieuws terug op de afgelopen week”, is het enige wat RTL er op dit moment over kwijt wil.

Strijd om gasten?

Het enige probleem is dat die hoofdrolspelers uit het nieuws doordeweeks natuurlijk bij Eva Jinek aan tafel behoren te zitten. Krijgen we gasten straks dubbel te zien, of zal er een strijd om de gasten worden gevoerd? Dat laatste lijkt onwaarschijnlijk: zowel de programma’s van Beau als van Eva worden door dezelfde redactie gemaakt.

RTL benadrukt dat Beau niet stopt met zijn dagelijkse programma. “In het voorjaar komt Beau weer terug op de late avond”, laat een woordvoerster van de zender weten.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen