RTL Boulevard hint op tweede zwangerschap Eva Jinek

Het zou goed kunnen dat de terugkeer van Humberto Tan op de late avond van RTL 4 te maken heeft met een tweede zwangerschap van Eva Jinek. Dat werd gisterenavond gesuggereerd in RTL Boulevard.

Eva Jinek © Jinek

RTL onthulde gisteren dat Humberto Tan in 2021 wordt toegevoegd aan het late-avond-team van vlaggenschip RTL 4, náást Beau van Erven Dorens en Eva Jinek. In eerste instantie gaat hij alleen de nieuwe zondageditie van RTL’s late talkshow presenteren, maar in de zomer zit hij – net als vroeger – op de doordeweekse avonden. Heeft dit iets te maken met een naderende afwezigheid van Eva Jinek?

Zwangerschap

Tv-kenner Rob Goossens denkt dat RTL er vanuit een bepaalde gedachte voor heeft gekozen om vervanging paraat te hebben voor zijn talkshowsterren Beau en Eva. “Het is ook fijn om een presentator achter de hand te houden als er iets zou gebeuren met een van de anderen. Misschien dat ze iets weten wat wij nog niet weten”, meldde hij geheimzinnig.

Zijn collega Bridget Maasland daarop in de showrubriek: “Oh, waar doel je op? Iets bij een vrouw? Nou, uhum, we moeten door, want we hebben helemaal geen tijd meer. Dankjewel, Rob!” Ze doelde daarmee uiteraard op een eventuele zwangerschap van Eva Jinek.

Jinek extra vroeg terug op tv

Wat de geruchten extra voedt, is dat Eva Jinek al op 4 januari terugkeert op de buis. Dat is ongebruikelijk snel, aangezien Beau tegen die tijd een wel heel kort seizoen achter de rug heeft, namelijk twee maanden. Het zou erop kunnen duiden dat Eva later in 2021 niet op de buis kan verschijnen met haar talkshow.

RTL liet deze week weten dat Beau van Erven Dorens in de lente weer terugkeert op de late avond van RTL 4, terwijl Humberto de hele zomer voor zijn rekening gaat nemen. Dat betekent dat Eva na de komende winterserie pas weer in september 2021 verwacht wordt op de late avond van RTL 4. Agendatechnisch zou Jinek dan zelfs nú nog zwanger kunnen worden.

Zwanger in talkshow

Eva Jinek beviel in september 2018 van haar eerste kindje, Pax. Ze was tot vlak voor haar bevalling nog te zien op televisie. Het leidde tot felle kritiek van een columnist van De Limburger: “Waarom wilde ze zó graag bewijzen dat je zwanger een talkshow kunt presenteren? Je moet naar Eva willen kijken vanwege haar scherpte, niet om te zien of de bevalling tijdens de uitzending begint.”

Een paar maanden na haar bevalling, op Nieuwjaarsdag 2019, keerde Eva alweer terug op de buis. “We hebben afgesproken dat Dexter (haar vriend, red.), die freelancer is, de eerste vier maanden thuisblijft”, liet ze toen weten.

Zwangerschapsvergiftiging

Vorige maand onthulde Eva Jinek in haar talkshow dat ze tijdens haar eerste zwangerschap last had van zwangerschapsvergiftiging. “Ik dacht: ik word nooit meer de oude, ik kan nooit meer op die manier presteren of fysiek die prestatie leveren. Daar voelde ik me heel ongelukkig over ook.”

Eva deed haar onthulling tijdens een gesprek met een dokter die onderzoek doet naar deze aandoening, Chahinda Ghossein-Doha. De presentatrice vertelde dat ze haar placenta heeft gedoneerd aan haar onderzoek.

Eva Jinek is momenteel 42 jaar oud.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen