Na Duncan Laurence: ook André Hazes jr. in paniek door Beau

De BN’ers worden massaal getroffen door vergaande coronastress. Eén dag na Duncan ‘paniekaanval’ Laurence, zegde ook André Hazes jr. bijna zijn optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens af.

André Hazes jr. Beeld: Beau

De sterren hebben het hartstikke zwaar nu ze vanwege de coronacrisis hun gebruikelijke leven vol aandacht en luxe moeten missen. Duncan Laurence heeft het zelfs zó zwaar dat hij van paniekaanval naar paniekaanval sukkelt: hij kon maandag wel práten bij Beau, maar niet zíngen. Dat zou een derde paniekaanval opleveren.

Ook André durft niet

Een dag later, gisterenavond, bleek dat ook André Hazes jr. nogal in de hysteriemodus zit. “Ik heb een gekke vraag. Gisteren zat hier Duncan Laurence en die zou hier optreden, maar hij biechtte op dat hij eigenlijk wel eens last heeft van paniekaanvallen. Ik vond het moedig, want hij zei: ‘Dit gebeurt mij.’ Herken jij dat?”, vroeg Beau van Erven Dorens hem.

André: “Niet zo heftig, maar ik herken het wel. Zijn gevoel, zeg maar. Wij kregen ook de aanvraag van: ‘Wil je naar Beau?’ ‘Ja, heel leuk.’ ‘Maar je gaat wel zingen.’ Ja, dan ben ik in staat om af te bellen. Het is gewoon doodeng en vooral in een tijd als nu. Ik ben er echt uit. Ik ben echt papa, ik ben niet meer artiest ofzo, weet je wel.”

Verkloten

Uiteindelijk heeft André niet afgebeld, maar: “Ik weet ook zeker dat wat ik vanavond ga doen, ik het ga verkloten. Ja, het is wel gewoon echt een eng vak, vind ik.”

Beau: “Dat is grappig, want ik zou dat niet zeggen bij mensen die zo ervaren zijn als jou of Duncan.”

André: “Ik ben voor mijn Ahoy-concerten altijd zo nerveus, maar echt tot het ziekelijke aan toe. Ik weet nog dat ik er eens met Jan Smit over sprak. Hij zei: ‘Wat kan jou het schelen? Die kaarten zijn al verkocht.’ Ik zei: ‘Maar dat is de stress!’ Je merkt dat iedereen er anders in staat.”

Vals

Volgens RTL Boulevard heeft André in elk geval wel zelfkennis, want volgens de showrubriek heeft hij zijn optreden inderdaad verkloot. ‘André Hazes oogst fikse kritiek na optreden in Beau’, kopt de showrubriek. “Het viel bij de kijkers thuis niet in goede aarde. Ze vonden de stem van André namelijk een beetje uit vorm.”

Twitteraar Matthijs zegt bijvoorbeeld: “Zo. De Nederlandse artiesten missen wat meters. Gordon bij #op1 was moet om aan te horen. Dreetje Hazes zit er ook nog niet lekker in bij Beau.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen