Liefdespaar André Hazes jr. en Monique wordt televisieduo

André Hazes jr. is momenteel in gesprek met John de Mol om samen met zijn vriendin Monique Westenberg een tv-programma te gaan presenteren op SBS 6. Dat vertelde hij dinsdagavond in de talkshow Beau.

Beeld: André Hazes jr. Beeld: William Rutten

De tv-carrière van André Hazes jr. zit in een behoorlijke dip. Hij had van 2017 tot 2019 veel succes bij SBS 6 met zijn eigen reallifesoap André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven, maar die realitycamera’s zijn nu alweer een flinke poos verdwenen uit zijn gezinsleven van de volkszanger. Als presentator is hij aanzienlijk minder succesvol.

André is flopkoning

Van Rad van Fortuin tot So You Think You Can Sing en van Golden Boys tot het huidige Getekend Voor Het Leven: het zijn stuk voor stuk flops. Toch heeft John de Mol zijn vertrouwen in deze jonge entertainer niet verloren, want de mediamagnaat die aan het roer staat van Talpa Network heeft nog volop plannen met André.

Het nieuwste plan dat John heeft met André is een tv-programma dat inhaakt op de coronacrisis. Dat zou hij niet alleen, maar samen met zijn populaire vriendin Monique gaan presenteren. Daarmee komt zij definitief uit zijn schaduw en wordt ze zelf ook een presentatrice.

Tv-show met Monique

De plannen zijn volgens André in een vergevorderd stadium. “Ik heb gisteren met John gezeten. Er zijn wel wat fijne formats. Ik kom uit de horeca en wil heel graag iets voor hen gaan doen. Er is een format geschreven over dat Mo en ik iets samen gaan doen, dus dat is wel heel erg tof”, aldus de zanger.

Vindt hij het niet lastig om ook op de werkvloer de hele tijd samen te zijn met Monique? “Een jaar geleden had ik er niet aan moeten denken dat we ook nog op de werkvloer met elkaar zouden zijn, maar nu lijkt me dat juist heel fijn.”

Een fragment van André bij Beau ziet u onderstaand. De hele Beau ziet u op de RTL XL-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen