Leonie ter Braak wil Fred van Leer niet in openbaar steunen

Leonie ter Braak wil Fred van Leer, haar oud-collega bij 6 Inside, niet in het openbaar steunen, zoals sommige andere bekende Nederlanders dat doen. Ze vindt dat ordinair, geeft ze aan in de Party.

Leonie ter Braak © William Rutten

Tv-persoonlijkheid Fred van Leer kwam in een emotionele rollercoaster terecht toen recentelijk een van zijn sekstapes uitlekten. Ruim een week na het uitlekken probeerde de stylist een einde aan zijn leven te maken, wat gelukkig niet is gelukt. Veel BN’ers zaten op de sociale media vervolgens in #TeamFred, maar Leonie hoorden we niet.

‘Dit doe ik niet in de media’

Leonie ter Braak vindt het een beetje ordinair om dit soort dingen in de media te doen. “Fred ken ik van het programma ‘6 Inside’ dat ik presenteerde en waar Fred insider Mode en Lifestyle was. Natuurlijk wens ik hem het allerbeste toe, maar dit soort dingen doe ik nooit in het openbaar.”

Waarom vindt ze dat lastig? “Als ik iemand veel sterkte wil wensen, doe ik dat gewoon privé. Ik sta ook niet dicht bij Fred genoeg om er verder meer over te roepen, behalve dan dat ik het de grootste nachtmerrie vind die je kan overkomen, bekende of onbekende Nederlander. Dit gun je helemaal niemand.”

Sieneke geeft ook mening

Andere bekende Nederlanders staan wel in de rij om Fred van Leer een hart onder de riem te steken, is te lezen in de Party. Het entertainmentblad heeft zelfs ergens in de provincie Songfestival-Sieneke opgegraven. Wat is haar band met Fred dan? “Fred deed de voice-over van Shopping Queens VIPS waaraan ik in 2015 meedeed.”

Oké, en wat vindt zij ervan? “Ik heb hem wel vaker ontmoet en vind het verschrikkelijk wat hij nu moet doormaken. Ik heb Fred een berichtje gestuurd via Instagram om hem een hart onder de riem te steken. Ik hoop dat hij de tijd neemt om hier bovenop te komen.” Lief van Sieneke.

Lees ook: Heftig: Evert Santegoeds kotst op ‘leugenachtige’ Fred van Leer (7 november)

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen