Glennis Grace wil heel graag Rolex, maar vreest voor aanslag

Glennis Grace wil als BN’er zijnde heel graag een peperdure Rolex kopen en dragen, maar vreest dat ze dan bruut wordt beroofd op straat. Dat zegt de ietwat ordinaire zangeres in de LINDA.loves.

Glennis Grace Beeld: NPO

Veel BN’ers zien een Rolex als een soort statussymbool en daarom wil ook Glennis Grace er graag een. “Ik zou ook een Rolex willen, maar daar word je tegenwoordig voor doodgemaakt. Dan liever een jas van Louis Vuitton, zo’n lange beige mantel. Vuitton-koffers vind ik ook fucking nice, daar neem ik meteen een stapel van mee.”

De Rolex als statussymbool staat momenteel behoorlijk onder druk, vanwege de vele gewelddadige roofovervallen op mensen die deze patserhorloges dragen. Zo was Estelle Cruijff slachtoffer op straat in Amsterdam-Zuid en werd René van der Gijp thuis zelfs opgewacht door een bende die met hamers op zijn auto insloegen.

Louis Vuitton

Louis Vuitton kent de gemiddelde Nederlander overigens vooral van de neppe schoudertasjes die in multiculturele wijken gedragen worden. Is het niet een beetje ordinair om met zo’n dikdoenerig merk rond te lopen? Glennis vindt – uiteraard – van niet, al is het haar wel eens overkomen dat ze spijt had van zo’n dure aankoop.

Gevraagd naar haar grootste miskoop ooit, antwoordt Glennis in LINDA.loves (via Blendle): “Louis Vuitton-laarsjes, haha. Ze zijn prachtig: hoge enkellaarsjes, bruin met zwart leer, maar ze zitten zó niet lekker. Nu zijn ze alleen om naar te kijken.”

Joggingpak

Glenda Batta, zoals de zangers écht heet, zou het liefst teruggaan ‘naar de elegantie van de jaren vijftig, met Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany’s’, vertelt ze. Huist er dan stiekem toch wat elegantie in haar? Wat is haar favoriete outfit? “Overdag loop ik meestal in een joggingpak van Daily Paper. Nikes eronder, klaar.”

Ze zouden zich rotschrikken in de jaren vijftig. Gelukkig heeft Glennis haar gracieuze uiterlijk mee. “Ik vind mijn ogen mooi. En mijn mond. Met mijn hele gezicht ben ik wel tevreden. Ik vind mezelf tegenwoordig zelfs mooi als ik géén make-up gebruik.”

Lees ook: Glennis Grace ontkracht bij Jinek geruchten over arrogantie (vorige week)

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen