Famke Louise schuift Diederik Gommers op lange baan

Famke Louise bevestigt dat ze niets meer heeft laten horen aan Diederik Gommers. Ze is wel weer van plan om hun corona-activistische plannen op te pakken, maar dan in een later stadium.

Diederik Gommers en Famke Louise Foto: RTL

De zangeres was twee maanden geleden het boegbeeld van de hashtag-actie ‘Ikdoenietmeermee’. Ze zat demonstratief in de talkshow van Eva Jinek, waar ze uitlegde dat ze weliswaar ‘respect heeft voor corona‘, maar zich toch niet te kunnen vinden in de coronamaatregelen. Aan de andere kant van de tafel zat IC-opperhoofd Diederik Gommers.

Na de uitzending lag Famke behoorlijk onder vuur en Diederik probeerde om haar er doorheen te slepen door haar elke dag even te bellen. Ze besloten zich samen in te zetten om het belang van de coronamaatregelen onder de aandacht te brengen onder jongeren, maar twee weken geleden werd bekend dat Diederik en Famke uit elkaar zijn.

Diederik op lange baan

Diederik gaf aan niets meer gehoord te hebben van Famke en zij bevestigt die lezing nu. “We hebben niet heel erg veel contact meer, maar we zijn nog wel heel erg goed met elkaar hoor”, vertelde ze gisteren in RTL Boulevard.

Famke heeft het nu gewoon een beetje te druk voor Diederik. “Ik heb twee jaar lang hard gewerkt om projecten eruit te gaan gooien. Ik bedoel de docu, het album dat er ook aan gaat komen volgende week… Ik wilde daar gewoon ook eventjes mijn focus op zetten, omdat het voor mij als persoon gewoon heel erg belangrijk is.”

Ze schuift Diederik en zijn coronagedoe even op de lange baan. “Dat pak ik dan daarna wel weer op, want ik denk dat de coronacrisis nog lang niet voorbij is.”

Parijs

Er ontstond vorige week wat commotie omdat ze foto’s vanuit een hotel in Parijs postte. Dat bleek een pr-stunt te zijn. “Ik dacht gewoon: mijn nieuwe videoclip is eigenlijk gewoon een beetje een Parijs-thema. Toen dacht ik: weet je, ik ga gewoon lekker doen alsof ik in Parijs ben.”

“Natuurlijk wist ik dat het reisadvies negatief was. Mensen zijn er wel in getrapt, maar ik was niet in Parijs, nee. We houden ons gewoon nog steeds goed aan de maatregelen.”

Het item in RTL Boulevard kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen