Connie Witteman appt Albert Verlinde: ‘Ik eis excuses op tv’

Connie Witteman heeft een tekstbericht gestuurd aan Albert Verlinde, waarin ze hem oproept om zijn excuses aan te bieden in zijn programma Shownieuws. Dat laat ze weten op Instagram.

Connie Witteman © Shownieuws

Albert Verlinde heeft zondagavond in Shownieuws gedreigd om zijn buurvrouw in de P.C. Hooftstraat door het trappenhuis heen te sleuren en daar is ze erg van geschrokken. Hoewel hij maandagavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens zat, greep hij dat moment niet aan om zijn excuses aan te bieden aan Connie Witteman.

Excuses

Het is tijd dat Albert door het stof gaat, vindt Connie. “Goedemorgen Albert, zoals je bekend zal zijn ligt het bij mijn advocaat. Ik hou niet van dreigementen en al helemaal niet van fysiek geweld! Het enige wat jij hoort te doen is je excuses naar mij toe in Shownieuws te maken daar heb je ook jouw dreigement geuit! Groet Connie”, stuurde ze hem.

Het opvallende is dat Connie wordt gesteund door Alberts collega’s bij Shownieuws. Zowel Evert Santegoeds, Patty Brard als Dyantha Brooks vinden dat Albert zijn excuses moet aanbieden op televisie, maar het zou zomaar kunnen dat Alberts trots in de weg zit om dat ook daadwerkelijk te doen.

Frits Huffnagel

Studiogast Frits Huffnagel probeerde de zaak gisteren in Shownieuws nog een beetje luchtig te maken. Zo vindt hij het een beetje overdreven dat Connie bang is omdat Albert midden in de nacht bij haar heeft aangebeld. “Als zij denkt dat hij heeft aangebeld en ze heeft die app al, misschien heeft hij dan wel aangebeld om zijn excuses aan te bieden.”

Evert: “Ja, maar om 00.45 uur vannacht werd er aangebeld.”

Patty: “Dan doe ik ook niet open hoor.”

Frits: “Ja, maar ze zal toch niet echt bang zijn geweest om aan te bellen om haar letterlijk van de trap te trekken. “

Patty: “Ja, jij kan erom lachen, maar als iemand bij mij om 00.45 uur voor mijn voordeur staat, doe ik ook niet open.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen