Diederik Gommers en Famke Louise uit elkaar

Diederik Gommers en Famke Louise zijn slechts drie weken nadat ze de hoofdgasten waren in een verzoenende coronaspecial van Jinek alweer uit elkaar. Er is weinig contact meer. Dat heeft het IC-opperhoofd gezegd op Radio 538. Famke ging eind september he-le-maal los toen ze in Jinek zat om over corona te praten. Aan de andere kant van de tafel zat Diederik, die Famke na de uitzending elke dag belde om haar door de mediastorm heen te helpen. Dat contact is nu verwaterd.

Aan het begin van deze maand zaten ze voor de tweede keer samen in Jinek, om aan te kondigen dat ze de handen ineen hebben geslagen. Die samenwerking is niet zo geslaagd.

Op de vraag hoe vaak hij Famke nog spreekt, antwoordt Diederik: “Weinig. Ik ben wel volop bezig om vragen te beantwoorden en dergelijke. We hebben al een keer gevraagd aan Famke of ze een keer de vragen wil voorlezen, maar ze vindt het toch heel erg lastig om toch nog met corona bezig te zijn. Ik doe mijn best om alle vragen die ik krijg zo goed mogelijk te beantwoorden.”

Het is volgens hem niet makkelijk om het contact te onderhouden. “Er zitten allerlei mensen weer tussen en dergelijke en ik heb het ook te druk gehad, moet ik heel eerlijk zeggen. Ik ga nog een poging wagen.”

Dus een duet met Famke zit er ook niet meer in? “Daar hoef je niet bang voor te zijn, want ik kan echt geen maat houden en niet zingen. Dat gaat echt niet gebeuren.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen