Danny Ghosen: ‘Dennis Schouten-exit niet slim van PowNed’

NTR-presentator Danny Ghosen vindt het heel onverstandig dat zijn oud-werkgever PowNed boegbeeld Dennis Schouten heeft laten gaan. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica.

Danny Ghosen Beeld: NTR

Dennis Schouten is vertrokken bij omroep PowNed nadat de omroep hem een ‘hard en koud aanbod‘ deed; zijn salaris zou gehalveerd worden tot 1.800 euro per maand. Een beetje merkwaardig is het wel: Dennis was immers hét gezicht van de brutale omroep. Zijn positie als boegbeeld is nu overgenomen door de veel minder bekende Mark Baanders.

Onhandig

Onhandig, vindt Danny Ghosen het. “Dennis was volgens mij een van de weinigen die nog echt PowNed was. Ik vind het jammer voor Dennis zelf, want volgens mij vond hij het hartstikke leuk bij PowNed. Ik zit natuurlijk niet op de stoel van Dominique, maar ik denk niet dat dat slim was”, zegt hij, wijzend naar omroepbaas Dominique Weesie.

Danny denkt dat Dominique een risico neemt door hét boegbeeld van de omroep te laten gaan. “Nu is het maar afwachten wie er nu opstaat, want de laatste drie jaar was Dennis toch wel het gezicht van PowNed geworden.”

Springplank

Hoe kijkt Danny zelf eigenlijk terug op zijn tijd bij PowNed? “Ik kreeg net nog een melding bij Google Alerts over een artikel, waarin stond: ‘Van de irritante PowNed-verslaggever naar een serieus documentairemaker.’ Tja, bij PowNed was het lachen en je leert heel veel, je gaat op je bek, je maakt fouten en daar leer je van, snap je? Daarom word je beter.”

“Ik vond het hartstikke leuk en ik kijk met veel plezier terug op mijn PowNed-periode. Het was een mooie springplank voor mij. Je moet je wel blijven ontwikkelen, want anders blijf je altijd hetzelfde doen. Volgens mij gaat het wel de goede kant op.”

Danny Ghosen is elke donderdag te zien met het programma Danny op Straat bij de NTR op NPO 2. Ook was hij maandag op zender met Danny & The Brotherhood; het vervolg is aankomende maandag op tv.

6 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
POWNED = overrated
november 25, 2020 12:14

Ach slijptol kan ook irritant met een camera de straat op net als hoe Dennis het deed. Zo uniek is Powned niet. Gewoon gekkies filmen.

Gast
Bart
november 25, 2020 17:12
Antwoord op  POWNED = overrated

Met dat verschil dat Slijptol Mark Baanders geen talent heeft en Dennis Schouten wel.

Gast
Ropo
november 25, 2020 10:28

Weesie en Rutger zijn verworden tot wat ze haatten: graaiers. Maar stiekem was die haat gewoon afgunst. Dom dom dom.

Gast
Bart
november 25, 2020 09:51

Zeker niet slim van PowNed maar voor Dennis zeg wel beter.

Gast
Justin Case
november 25, 2020 09:32

Dominique Weesie wil zijn salariskorting via andere bronnen veilig stellen vandaar dat andere medewerkers van PowNed moeten inleveren!

Gast
Bankie
november 25, 2020 12:56
Antwoord op  Justin Case

Zijn grootste zorg is momenteel het aantal betalende leden!

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen