PowNed-ster Mark Baanders komt uit de kast: ‘Ik val op mannen’

Mark Baanders, dé nieuwe grote ster van PowNed nu Dennis Schouten is vertrokken, valt op mannen. Dat vertelt hij in RoddelPraat, waar hij te gast is bij zijn twee vrienden Dennis en Jan Roos.

Mark Baanders Beeld: RoddelPraat

Het gesprek tussen de drie heren komt op een gegeven moment op de seksuele voorkeur van Mark, als Dennis begint over realityster Koen Kardashian. Dat blijkt een kennis van Mark te zijn. “Nou, ik heb denk ik één keer hem op een after gezien”, geeft hij aan. Dennis dan, terwijl hij in zijn handen klapt: “En hebben jullie toen ehhh?”

Geen seks met Koen

Dennis wilde daarmee vragen of Mark wel eens seks heeft gehad met Koen. “Nee, maar dat is ook helemaal niet… Het is niet zo dat als je op jongens valt dat je dan direct met elke jongen die je tegenkomt het bed induikt”, aldus Mark.

Jan Roos: “Ben jij van de mannenliefde?”

Mark: “Ja. Ja.”

Jan: “En Koen Kardashian is jouw type?”

Mark: “Nee, niet per se mijn type nee.”

Jan: “Maar ben jij homo?”

‘Showbizznicht’

Mark: “Nou ja, homo, zo zou je het kunnen omschrijven.”

“Wil je dan ook vrouw en kinderen?”, vraagt Jan vervolgens, wijzend op de talloze keren dat Gordon roept dat hij eigenlijk het liefst vrouw en kinderen wil.

Mark: “Ha ha ha!”

Jan weer: “Jij bent de enige niet-succesvolle nicht in de showbizz!”

Mark: “Ha ha ha. Nou ja, dat hangt ervan af. Ik ben jong, niet succesvol, maar nóg niet succesvol.”

Stemgeluid

Mark Baanders (zie Insta) is bekend van zijn schorre stemgeluid. Aanvankelijk dachten kijkers van PowNed dat hij de avond voor zijn items consequent keihard doorhaalde, maar op een gegeven moment bleek het gewoon zijn reguliere stemgeluid te zijn. Hij heeft er zijn bijnaam Slijptol aan te danken.

In de comments van RoddelPraat is te lezen dat sommige mensen het leuk zouden vinden als Mark net als Dennis de overstap zou maken van PowNed naar NieuwNieuws. “Dennis, haal slijptol voor 4k in de maand naar nieuwnieuws.. ik betaal de helft van zn salaris voor 60% van de opbrengst”, roept iemand.

De vrolijke coming-out van Mark Baanders ziet u vanaf 8:15.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen