Charlotte Nijs ontkent deelname aan Wie is de Mol

Charlotte Nijs, politiek verslaggeefster van Hart van Nederland, ontkent dat ze vorige maand opnames had voor Wie is de Mol in Tsjechië. Ze was gewoon een paar weken vrij. Dat heeft ze gezegd op Radio Veronica.

Charlotte Nijs Foto: SBS

Het lekte een paar weken geleden uit dat Wie is de Mol net zijn opnames in Tsjechië had afgerond. Een Nederlandse toerist stuitte daar tijdens een boswandeling op een enorm Wie is de Mol-spel, maar zag geen kandidaten. De kandidatenlijst van Wie is de Mol blijft altijd tot op het laatste moment geheim.

Juist tijdens de opnameperiode van Wie is de Mol was Charlotte Nijs een aantal weken vrij, maar ze ontkent dat ze vrij had genomen om mee te doen aan het kijkcijferkanon van NPO 1.

‘Dat is toch uitgelekt?’

Gastheer Wilfred Genee tegen Charlotte: “Wij hebben een bericht gehoord dat jij onlangs ook een nieuwe reis hebt gemaakt. Wat is daar van waar?”

Charlotte: “Ja, ik ben heel lekker vrij geweest een paar weken.”

Sidekick Rick Romijn: “Wij hoorden dat jij mee gaat doen aan Wie is de Mol.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Ja, dat is toch uitgelekt.”

‘Ik was gewoon even vrij!’

Charlotte: “O joh! Dat meen je! Nee, dat ga ik niet doen. Ik was gewoon even vrij. Het verbaast me echt dat je als parlementair verslaggever gewoon niet op vakantie mag gaan, maar ik heb dat dus toch gaan doen.”

Niels: “Dit is de nieuwe lichting verslaggevers, jongens, die gaan gewoon met vakantie.”

Charlotte: “Ja, in mijn tijd kan dat blijkbaar ook niet, want ik word er echt elke dag mee geconfronteerd dat het not done was, maar goed ik heb even vrij genomen, ja. Niet voor een spannend avontuur, maar om gewoon even op te laden.”

Deur van Rutte

Charlotte werd eind 2018 een bekende Nederlander, toen minister-president Mark Rutte een deur in haar gezicht smeet.

Rutte moest daar achteraf hartelijk om lachen. “Ze hadden alles al heel mooi opgebouwd en dacht: ik moet nu echt snel en kan Charlotte niet langer laten wachten. Dus ik deed hup die deur open. Ze was bijna geplet. Ha ha ha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen