Uitgelekt: opnames Wie is de Mol in brandhaard Tsjechië

De opnames van Wie is de Mol vinden traditiegetrouw in het diepste geheim plaats: onthullingen over de draaiperiode kunnen immers het hele seizoen in gevaar brengen. Shownieuws schopt het mysterieuze AvroTros-feestje nu in de war door de opnamelocatie van de komende, 21ste serie te melden: coronabrandhaard Tsjechië. Een Nederlandse vakantieganger trof daar tijdens een boswandeling een volledig uitgezet Wie is de Mol-spel aan en heeft de foto’s naar Shownieuws gestuurd.

Showkenner Anouk Smulders vindt het grappig. “Je hebt natuurlijk wel eens vakantiegangers die op hun locatie lekker door het bos wandelen en daar dus in één keer een spel tegenkomen. Ze liep rond en kwam een spel tegen dat in het bos stond opgesteld. Daar zijn foto’s van gemaakt. Het is best wel een soort van freaky dat je dat heel rustig in je eentje in een bos tegenkomt.”

De AvroTros wil alleen bevestigen dat de opnames net zijn afgerond en dat die coronatechnisch veilig zijn verlopen. “Ik kan je vertellen dat we op een veilige en verantwoorde manier een nieuw seizoen op hebben genomen. We hebben een streng protocol opgesteld ter bescherming van de volledige crew en kandidaten.”

Anouk: “Het is wel heel leuk dat echt hele volksstammen op zoek zijn naar waar, wie en wat en dat wij nu kunnen melden dat de opnames in Tsjechië plaatsvonden.”

Wie is de Mol wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Momenteel is een jubileumserie van het programma te zien, die is opgenomen in Italië. Het nieuwe, 21ste seizoen begint op 2 januari op NPO 1.

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen