Wilfred Genee’s Audi gesloopt bij Albert Heijn in Soest

De peperdure elektrische Audi van Wilfred Genee is behoorlijk toegetakeld bij de Albert Heijn in Soest. De supermarkt kon hem niet helpen de dader te achterhalen. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica.

Wilfred Genee Foto: PowNed

Wilfred baalt er behoorlijk van. “Ik kwam gisteren bij de plaatselijke Albert Heijn. Toen kwam ik terug bij m’n auto en lag m’n hele spiegel eruit. Je zag dat het een groene auto moet zijn geweest, want er zat allemaal groene verf op mijn spiegel. Het was helemaal in de gruzelementen.”

Albert Heijn helpt Wilfred niet

Snel liep Wilfred terug naar de supermarkt. “Ik ging weer naar binnen bij Albert Heijn, van: ‘Hebben jullie camera’s hangen?’ ‘Nee, geen camera, alles is naar binnen gericht.’ Zoals zo vaak in deze maatschappij: allemaal naar binnen gericht. Hij is gewoon weggereden. Er was ook verder niemand die het gezien had.”

De presentator had wel wat meer verwacht, want de Albert Heijn in Soest is niet zomaar een Albert Heijn. “Ja, het is de tv-Albert-Heijn in Soest waar de spotjes zijn opgenomen met Harry Piekema.”

‘Jongens, jongens, jongens’

Het wordt een dure grap om zijn auto te repareren, aldus Wilfred. “Dat glas is er waarschijnlijk uitgevallen en dat heeft die persoon in kwestie waarschijnlijk ook weer teruggezet. Het lag helemaal in gruzelementen dat glas.”

Er zitten ook allemaal draden aan, vervolgt Wilfred. “Die heeft dat heel voorzichtig weer teruggezet en is er daarna vandoor gegaan. Dan denk ik: jongens, jongens, jongens, zet er een briefje bij.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Het voordeel bij die elektrische auto’s is wel: één spiegel minder en je kan 30 kilometer verder rijden.”

Beelden van Wilfred die uit zijn Audi stapt:

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen