Caroline aan desk Shownieuws: ‘Martien Meiland heeft me geraakt’

Caroline van Eeden wordt in het nieuwe boek van Martien Meiland behoorlijk zwartgemaakt. De Meilandjes hebben eurotekens in de ogen en willen de verkoopcijfers krikken. Jammer dat het ten koste van haar moet, vindt Caroline.

Caroline van Eeden Foto: Shownieuws

De Meilandjes lijken een warme familie, maar inmiddels is duidelijk geworden dat het gezinnetje bikkelhard is: ze kunnen emotieloos mensen uit hun leven bannen. Niet alleen huisvriendin Caroline werd uit hun kasteel gebonjourd, maar ook huishoudster Nadège voelde zich als grofvuil aan de kant gezet door de hysterische Martien.

Met name over Caroline is veel dirt naar buiten gebracht door de Meilandjes. Volgens de familie is ze vertrokken uit Chateau Meiland na een bloederig gevecht met dochter Maxime. Het is sowieso een rare vrouw, want ze heeft ook jarenlang een affaire gehad met een getrouwde man, wordt er en passant aan toegevoegd.

Caroline heeft boek niet gelezen

Caroline zat gisterenavond in Shownieuws om één of ander programma met BN’ers aan te kondigen, maar werd uiteraard ook gevraagd naar de biografie van Martien.

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ik wil toch even wat aan jou vragen: heb jij het boek van Martien gelezen?”

Caroline: “Nee.”

Bart: “Heb je dat écht niet gelezen? Dat geloof ik niet.”

Caroline: “Nee, dat hoef ik niet te lezen, want ik krijg genoeg informatie.”

Bart: “Je weet wat hij heeft gezegd en wat er over jou in staat? Wat vind je daarvan?”

Caroline: “Ik denk dat ik een statement heb gemaakt dat het mij wel heeft geraakt.”

‘Ik hou dit voor mezelf’

Bart: “Wat heeft jou geraakt dat er in staat?”

Caroline: “Ehmm. Nou, weet je, er zijn genoeg dingen die mij hebben geraakt, omdat ik met Martien een heel mooie vriendschap heb gehad. Dat doet zeer, maar uiteindelijk mag ieder z’n eigen verhaal geloven. Ik denk dat dat het beste is. Ik vergelijk het een beetje: als je in een gezin leeft met 4 kinderen en er gebeurt iets in een gezin en je vraagt na een jaar: goh, weet je die situatie nog? Dan zal ieder gezinslid een eigen verhaal hebben. Dat mag ook van mij. Ik heb mijn verhaal en dat hou ik voor mezelf.”

Een tijdje geleden zei Caroline nog dat ze graag nog eens een wijntje met Martien zou drinken, maar hij heeft de deur dichtgegooid. “Weet je, soms zijn er dingen die je gebeuren en dan gaat het leven ook weer verder. Als de een het wel wil en de ander niet, dan zeg ik: dan is dat zo. Dat respecteer ik ook. Ik vind het jammer, maar weet je: een schip gaat altijd vooruit en nooit achteruit.”

De uitzendingen van Shownieuws kunt u bekijken op KIJK.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen