Michiel Vos vreest voor tv-exit nu ‘gekke Trump’ is weggestemd

Michiel Vos vreest dat hij over het hoogtepunt van zijn Nederlandse tv-carrière heen is nu president Donald Trump is weggestemd door de Amerikaanse kiezers. Er is straks veel minder om te duiden, gaf hij gisteren aan in RTL Boulevard.

Michiel Vos © RTL

Met name de laatste weken is Michiel Vos niet van de buis af te slaan: hij verschijnt niet alleen in ieder tv-programma, maar is ook continu te horen op de radio. Als Amerika-correspondent weet hij veel van de Verenigde Staten, maar er is ook kritiek omdat hij volgens critici niet bepaald neutraal in de wedstrijd staat.

De schoonmoeder van Michiel is namelijk Nancy Pelosi, de leider van de Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Als schoonzoon van ‘de machtigste vrouw van Amerika’ en journalist speelt Michiel natuurlijk wel enigszins een dubbelrol.

Nu het tijdperk-Trump erop zit, verwacht Michiel een stuk minder uitnodigingen van de Nederlandse media. “Ik kom hier dus de komende vier jaar niet meer, want vanwege die Joe Biden hebben we niks meer om over te praten. Ik zie je in 2024”, zei hij gisteren in RTL Boulevard.

Leco geeft mening over Trump

Ook de andere Boulevard-sterren denken dat het wat saaier gaat worden, nu Joe Biden aan de macht komt. “Leco, wat is jouw gevoel hierbij? Gewoon eventjes…”, vroeg Eddy Zoëy.

Leco van Zadelhoff schrok er zelf ook van dat hij over iets anders mocht praten dan wenkbrauwen en foundation. “Oh, nou, ongetwijfeld is dit heel verstandig. Ik ben politiek nou niet op die manier bezig, maar ik dacht wel gelijk: goh, zolang als ik hier zit hebben we het altijd over die Trump en over Melania en over de gekkigheid die hij uitgehaald heeft. Dat zal anders worden.”

‘Saaier voor tv-makers’

Collega Lex Uiting: “Ja, voor ons televisiemakers wordt het ingewikkelder.”

Eddy: “Het gekkie is: in wandelgangen wordt gezegd dat er een gemis gaat komen, want er is niet meer de gekke president waar elke dag nieuws over is.”

Donald Trump heeft zijn verkiezingsnederlaag overigens nog niet erkend.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen