Michiel Vos vreest voor tv-exit nu ‘gekke Trump’ is weggestemd

Michiel Vos vreest dat hij over het hoogtepunt van zijn Nederlandse tv-carrière heen is nu president Donald Trump is weggestemd door de Amerikaanse kiezers. Er is straks veel minder om te duiden, gaf hij gisteren aan in RTL Boulevard.

Michiel Vos Foto: RTL

Met name de laatste weken is Michiel Vos niet van de buis af te slaan: hij verschijnt niet alleen in ieder tv-programma, maar is ook continu te horen op de radio. Als Amerika-correspondent weet hij veel van de Verenigde Staten, maar er is ook kritiek omdat hij volgens critici niet bepaald neutraal in de wedstrijd staat.

De schoonmoeder van Michiel is namelijk Nancy Pelosi, de leider van de Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Als schoonzoon van ‘de machtigste vrouw van Amerika’ en journalist speelt Michiel natuurlijk wel enigszins een dubbelrol.

Nu het tijdperk-Trump erop zit, verwacht Michiel een stuk minder uitnodigingen van de Nederlandse media. “Ik kom hier dus de komende vier jaar niet meer, want vanwege die Joe Biden hebben we niks meer om over te praten. Ik zie je in 2024”, zei hij gisteren in RTL Boulevard.

Leco geeft mening over Trump

Ook de andere Boulevard-sterren denken dat het wat saaier gaat worden, nu Joe Biden aan de macht komt. “Leco, wat is jouw gevoel hierbij? Gewoon eventjes…”, vroeg Eddy Zoëy.

Leco van Zadelhoff schrok er zelf ook van dat hij over iets anders mocht praten dan wenkbrauwen en foundation. “Oh, nou, ongetwijfeld is dit heel verstandig. Ik ben politiek nou niet op die manier bezig, maar ik dacht wel gelijk: goh, zolang als ik hier zit hebben we het altijd over die Trump en over Melania en over de gekkigheid die hij uitgehaald heeft. Dat zal anders worden.”

‘Saaier voor tv-makers’

Collega Lex Uiting: “Ja, voor ons televisiemakers wordt het ingewikkelder.”

Eddy: “Het gekkie is: in wandelgangen wordt gezegd dat er een gemis gaat komen, want er is niet meer de gekke president waar elke dag nieuws over is.”

Donald Trump heeft zijn verkiezingsnederlaag overigens nog niet erkend.

205 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Willie
november 10, 2020 09:04

Blijkt nu toch dat Trump gelijk had met dat vaccin.

Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 09:20
Antwoord op  Willie

Vertel eens, Willie.
Want?

Gast
Ome Cor
november 10, 2020 15:00
Antwoord op  Donald Dumped

Het ergste is nog dat gebleken is dat iedere zak hooi met een paar centen, een grote bek, spastische handjes en een geestelijke beperking, zo maar het Witte Huis in kan trekken, al dan niet gehinderd door enige kennis van zaken en sentimenten.

Gast
Bennie
november 9, 2020 21:30

Voor iedereen die zo opgelucht is met het ‘vertrek’ van ‘gekke’ Trump: je kunt er niet verder naast zitten.

Operation MAGA, de specifieke uithaal naar Detroit en Philadelphia, het ontslag van een minister van defensie, wie ziet op tijd het grotere plaatje?

De racisten in het Witte Huis gaan wraak nemen: het organiseren van opruiende manifestaties, die zorgen voor tegenreacties en vervolgens stuurt de regering Trump er het leger op af.

Trump zal vertrekken, maar de zwarte bevolking gaat een zeer hoge prijs betalen. Laten we het daar zo snel mogelijk over hebben in plaats van er met Boulevard-ster over te keuvelen.

Operation MAGA. Make America Great Again. Niet Amerika, maar alleen wit Amerika. Zwart Amerika wacht een ramp.

Gast
Maup Caransa
november 10, 2020 09:37
Antwoord op  Bennie

Hoofd afdeling verkiezingsfraude VS neemt ontslag na oproep minister Barr. 
De Amerikaanse minister van Justitie William Barr heeft federale aanklagers maandag (lokale tijd) via een brief toestemming gegeven om onderzoeken in te stellen naar de bewering van de Amerikaanse president Donald Trump dat bij de presidentsverkiezingen fraude is gepleegd. Tot nu toe heeft Trump geen enkel bewijs geleverd voor die bewering.
Ook noemt hij geen voorbeelden van mogelijk verdachte situaties. 
Bron: nu.nl 

Gast
Nuchtere Nederlander
november 9, 2020 21:10

Ik vrees juist dat Vos geen gelijk krijgt.

Gast
Arie
november 9, 2020 18:25

Er valt ook met Biden nog veel te duiden maar dat doen de media niet of anders. Kromme acties of uitspraken van of notoire vergeetachtigheid van Biden wordt recht gepraat (geduid zoals ze in de media plachten te zeggen) i.p.v. wat krom is als krom benoemen.
Onder Biden gaat sowieso niet veel veranderen t.o.v. Trump. Op het hoogtepunt van Covid-19 in maart/mei wensten de Democraten minder ver te gaan qua maatregelen dan de Republikeinen. En zowel Sanders (was ooit liberaal en vrij communistisch, maar is nu een cariérepolitcus en stemt dus braaf mee met de partijlijn uitgezet door Pelosi en Shumer.
Idem ook AOC liet toen niets van zich horen en stemde vrolijk volgens de partijlijn.
De Republikeinen en Democraten zijn nagenoeg een partij met dezelfde doelen. Wel het bedrijfsleven ondersteunen en de Amerikaanse bevolking afschepen met eenmalig 1200 dollar en drie maanden uitstel tot het betalen van huur en daarna de verplichting om ineens 4 maanden huur in een keer te betalen. Er gaan veel huisuitzettingen aankomen.
Als ze toen al geen vuist konden maken om de Democraten meer naar links laten te verschuiven dan gaat Biden dit op dit moment zeker niet doen. Er worden alleen miljonairs en lobbyisten benoemd op hoge politieke posities. Vandaar dat er niet veel zal veranderen.

Elke vreemde actie van Trump werd getoond en herhaald door de media. Hebben jullie ook op het hoogtepunt van de Covid19 pandemie meegekregen dat Pelosi zich alleen druk maakte welk ijssmaken ze wilde eten? Als het Trump was geweest dan had elke vooringenomen journalist gezegd dat hij de urgentie van Covid-19 niet aanvoelde.

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door Arie
Gast
Katrien
november 9, 2020 10:54

Michiel Vos is vooringenomen en is de slager die zijn eigen vlees keurt. Deze man kan je niet serieus nemen. Hij moet ook wat meer pap eten want hij heeft een afgetrokken oude kop . Zijn doodenge schoonmoeder Pelosi ie een oude gestoorde haatdragende heks die nooit zo oud kan worden als dat ze er uit ziet. Wat is dit een leijke oud wijf.

Gast
Willie
november 9, 2020 10:36

Ondertussen wordt er opgeroepen om de huizen van Trump stemmers in brand te steken en ze op te jagen door Biden aanhangers.

Gast
Huismaker
november 9, 2020 10:13

Trump was zijn verdienmodel. Sprak en deed precies wat het mediakartel van hem verwachtte, in ruil voor een dagenlang baantje. Net als grootgraaier Ab O. bij covid.
Maar het “verhaal Trump” gaat nu als beginnen. “Hoe kan het dat in Pennsylvania er ineens 136000 Biden stemmen tevoorschijn kwamen en voor Trump helemaal niets ?”
En uiteraard gaat het mediakartel heel hard trommelen, zodat de vragen niet gehoord mogen worden.
Vanavond maar kijken op jensen.nl wat het echte nieuws is.

Gast
Realist
november 9, 2020 08:22

AOC (alexandria ocasio-cortez) gaat alvast los op twitter. Dat belooft nog wat. Zeker als de stemmen dan toch gestolen blijken te zijn. Dat kan alleen maar leiden tot een burgeroorlog.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 22:57

22.49

Ik denk wel dat het mee gaat vallen.
Een grotere ramp dan Trump kan het niet worden…

Gast
Ziedaaro
november 8, 2020 23:17
Antwoord op  Donald Dumb

Hou toch op, de enige ramp was het constante gejank van linkse gekkies zoals jij.

Gast
Willie
november 9, 2020 08:30
Antwoord op  Donald Dumb

Wat voor ramp heeft hij dan aangericht.

Gast
Willie
november 9, 2020 08:36
Antwoord op  Donald Dumb

De voormalige Britse ambassadeur en mensenrechtenactivist Craig Murray schrijft op Twitter dat er weer oorlogen en invasies van de VS zullen uitbreken als Joe Biden president wordt. Hij zegt dat hij geen Trump supporter is, maar hij was in ieder geval niet weer een oorlog begonnen.Murray reageert op de verkiezingsvoorspellingen van de media, dat hun voorspellingen dat Biden zou winnen onjuist waren gebleken. Trump zou het volste recht hebben om de schijnbare verkiezingsfraude voor de rechtbank aan te vechten. Murray twijfelt er niet aan dat zonder Trump, Syrië terug zou zijn gebombardeerd naar het stenen tijdperk – net als Libië – en dat miljoenen mensen zouden zijn gedood

Gast
Donald Dump
november 8, 2020 22:49

4 Jaar slijmend links is niet goed voor de wereld sterker nog, it will be a total disaster.

Gast
Josefien
november 8, 2020 22:27

Over 4 jaar zit Trump op de afdeling voor demente bejaarden.

Gast
Teun
november 8, 2020 22:10

Trump heeft nooit in zijn leven privé, politiek of zakelijk gelogen. Echt nooit! Het tegendeel beweren alleen zionisten in de Volkskrant…..

Gast
Momo
november 8, 2020 22:18
Antwoord op  Teun

Zucht, daar heb je Donald Dumb weer…

Gast
Momo
november 8, 2020 21:57

Z’n schoonmoedertje is wel duizend keer gekker.

Gast
Willie
november 8, 2020 20:48

Goebbels geef mij de media dan krijg je het volk,
Dat hadden de democraten wel goed begrepen

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 21:49
Antwoord op  Willie

O en Trump bespeelde de media nooit? Als een goed dictator betaamt de media die hem niet bevallen monddood proberen te maken…

Gast
Momo
november 8, 2020 21:58
Antwoord op  Donald Dumb

Hilarische opmerking. Wanneer stonden de media ooit aan zijn kant???

Gast
Sport 7 kijker
november 8, 2020 23:13
Antwoord op  Momo

Van Fox News gehoord toevallig? Ny Post? Breitbart? Drudge? OAN? Rush Limbaugh’s talk radio? Allemaal Trump liefhebbende media.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 23:24
Antwoord op  Sport 7 kijker

Types als Willie en Momo (dezelfde personen) kijken niet verder dan hun eigen wereldje.
Te verblindt door hun haat voor de democraat of ‘links’…

Gast
Momo
november 9, 2020 00:04
Antwoord op  Donald Dumb

Lol, ben je weer tegen jezelf aan het praten?! Er is duidelijk een verschil in taalgebruik tussen Willie en mij. Jij en je sockpuppets praten duidelijk dezelfde poep en dat doen jullie al jaren. Je bent echt geobsedeerd door een president die niet eens de jouwe is!

Gast
Momo
november 9, 2020 00:05
Antwoord op  Sport 7 kijker

Fox??? NY Post??? Laat me niet lachen, domme Donnie! De rest is niet eens mainstream. GTFO.

Gast
Keta Minek
november 8, 2020 20:44

Gaat Michiel dan nu net als Martien Meiland eindelijk uit de kast komen? Wordt wel echt tijd hoor.

Gast
Willie
november 8, 2020 20:19

Trump heeft gezorgd voor meer vrede in de wereld. Midden Oosten komt tot rust via betrekkingen en verdragen. In Azië is Trump zeer gewaardeerd mede door zijn werk om de expansie van China te voorkomen. Ook om de terroristen staat Iran aan banden te leggen is zijn werk, Ook in de Balkan heeft hij door zakelijk optreden rust kunnen brengen. Het is de eerste president die geen oorlogen voerde. Ach en verhalen over vrouwen enz een poos terug zat er een president die zijn stagiaire liet pijpen. en dat vonden de democraten prima.
Maar goed men wil schijnbaar weer oorlog dan kan CCN daar weer leuke uitzendingen van maken. En Biden zou als je de video’s ziet best wel pedofeilen nijgingen kunnen hebben althans hij houd de handen niet echt thuis.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 21:46
Antwoord op  Willie

Willie. Je bent kampioen desinformatie geloven.Feit is dat Trump de eerste president is sinds jaren die al na 1 termijn van 4 jaar uit het Witte Huis gestemd is.
Dus hij zal iets niet goed gedaan hebben…

Gast
Momo
november 9, 2020 00:06
Antwoord op  Donald Dumb

En jij bent kampioen desinformatie verspreiden. Ga naar joop, daar voel je je vast meer thuis.

Gast
John
november 9, 2020 10:02
Antwoord op  Willie

Jij past precies bij Trump met je aan namens over Biden een normaal
mens heeft bewijzen voordat hij zoiets zegt,dat is laster.
Jou idool Trump deed niet anders!!!!!!!!!!!

Gast
Marco
november 8, 2020 18:01

Shocking om te zien dat ook hier zoveel maloten zijn die Trump aanhangen. Die man is compleet gestoord !! Heeft vier jaar lang openlijk en glashard staan liegen over van alles en nog wat, een man die opkijkt tegen mensen als Poetin en de leider van Noord Korea omschrijft als een “great man”. Kijk naar wat ‘ie nu doet, het interesseert Trump geen reet dat ‘ie het hele land en de democratie probeert mee te sleuren in zijn val. Trump is een zielige kleuter die doordraait als ‘ie zijn zin niet krijgt. Heb vannacht voor het eerst weer een toespraak gehoord van een (aankomend) Amerikaans president waar iets zinnings en intelligents uitkomt. Trump kwam meestal niet verder dan “great man”, “we did great” en “i am the best president ever”. Het is voor mij echt onbegrijpelijk dat je na 4 jaar van deze ellende nog steeds gelooft in Trump. Die man is een schande voor het land, een onbeschofte nitwit-hork met de intelligentie van een kleuter van 5.

Gast
Misutoria
november 8, 2020 18:04
Antwoord op  Marco

Ik constateer bij jou een extreme mate van laag begaafdheid.

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door Misutoria
Gast
anoniem
november 8, 2020 19:58
Antwoord op  Misutoria

In goed Nederlands schrijf je dat aan elkaar: laagbegaafdheid.

Gast
Willy Wie?
november 8, 2020 21:13
Antwoord op  anoniem

’t is maar hoe je het leest, hangt af van je begaafdheid……………..

Gast
John
november 9, 2020 10:04
Antwoord op  Misutoria

Alleen is ´t bij jou nog lager!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gast
Willy Wie?
november 8, 2020 21:06
Antwoord op  Marco

sorry, maar ik lees hier toch wel aardig wat overeenkomsten met ene Mark en daar geloven mensen al véél langer in en misschien nog wel langer ook? en hoe moeten we ons dáár dan over voelen? doe jij ’s ff normaal…………….

Gast
Donald Dumped
november 9, 2020 00:34
Antwoord op  Marco

Zelfs een kleuter reageert volwassener dan Trump, Marco
(Mijn naam veranderd in Donald Dumped)

Gast
Joop Appelstroop
november 8, 2020 17:41

Ik kijk liever naar Viola Holt dan naar de Jinek en haar vos handlangertje (of leon de winter)

Gast
Beatrice
november 8, 2020 17:27

De stembusfraude in de swingstates is gigantisch. Massieve drops van stembusbiljetten midden in de nacht. Er zou op geanticipeerd zijn dmw watermark codes op de stembiljetten. Dit is een vies spelletje dat gespeeld wordt. #OpblazenvandeDemocratie

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 18:15
Antwoord op  Beatrice

Totaal niks van gebleken.
Je moet de mainstream media niet geloven, Beatrice.
Als alles in het voordeel van Trump had uitgepakt, had je hem niet gehoord…
Slechte verliezer die Trump…

Gast
Willie
november 8, 2020 20:22
Antwoord op  Donald Dumb

Wat slechte verliezers zijn hebben we de afgelopen vier jaar gezien.

Gast
Momo
november 8, 2020 21:59
Antwoord op  Donald Dumb

Weer hilarisch! Wat was jij dan de afgelopen jaren met je gejank???

Gast
J. de Nek
november 8, 2020 17:23

Ik vrees dat ik een afstandsbediening nodig heb als ik dit Vos je langs zie komen. Snel doorzappen dan maar.

Gast
van der Graaf, Karel
november 8, 2020 16:12

Biden stapt binnen nu en twee jaar op en dan wordt Harris president. Dan valt er weer genoeg om te lachen of liever gezegd te huilen.

Gast
anoniem
november 8, 2020 16:20

Ik ben benieuwd.. Had helemaal niet verwacht dat Biden zou winnen..
Maar ik krijg de indruk dat Amerika er overwegend blij mee is.. :-)

Gast
Momo
november 8, 2020 22:00
Antwoord op  anoniem

Totaal verkeerde indruk. De media en Hollywood zijn er blij mee.

Gast
John
november 9, 2020 10:07
Antwoord op  Momo

En 74.000.000 Amerikanen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gast
Sjaak Trekhaak
november 8, 2020 15:53

Zou mooi zijn, wegwezen pik

Gast
anoniem
november 8, 2020 15:41

Tja, onze gekkies staan nu een beetje in hun hemd.. Ik hoop op een wat opbeurender politiek klimaat! :-)

Gast
Gevaarlijk Partijdig
november 8, 2020 14:49

Lachen. Iedereen is is slaap gesust door verbindende Biden.
Alle linkserukkers, zoals Vos (je zal zo’n schoonmoeder hebben, vreselijk) en engnek Mouthaan voorop.

Gast
John
november 9, 2020 10:08

Je zult Trump als schoonvader hebben duld van niemand een weerwoord!!

Gast
Joost Eerdmans
november 8, 2020 14:48

iK bEn d3 mOr3lE wInNaAr!!!!!!!!1111111111

Gast
Ach ja, het is niet anders
november 8, 2020 14:36

In Rotterdam kon niemand Joost Eerdmans al verdragen. De grootste charlatan van Harderwijk. Lachwekkend om dan vervolgens te zien dat zo iemand wordt gebombardeerd tot een Amerika deskundige (voor 5 dagen lang!)

Jinek, ga je echt schamen. Als journalist moet je beter weten.

Gast
Frank Zweers
november 8, 2020 14:31

Blij dat tvhoer Joost Eerdmans hiermee ook van de tv verdwijnt. Jinek moet zich schamen hoe vaak ze amateur joost een podium heeft geboden.

Gast
Masker
november 8, 2020 14:34
Antwoord op  Frank Zweers

Gelukkig zeg. Ik kan die rotkop ook niet verdragen.

Gast
Joris van Dam
november 8, 2020 14:41
Antwoord op  Frank Zweers

Joost is inderdaad de hoer van de nationale politiek. Elke partij wel van binnenuit verkracht. Krijgt nu de kans weer een partijtje uit te verkrachten.

Gast
Klaasje
november 8, 2020 14:11

Kamala Harris is alleen gekozen omdat ze maximale “woke”-punten oplevert met haar afkomst en geslacht. Zowel binnen haar partij als daarbuiten is er altijd veel kritiek op haar geweest.

Gast
Afvaldump
november 8, 2020 14:38
Antwoord op  Klaasje

Ten eerste, op wie is er geen kritiek geweest in de Amerikaanse politiek. Ten tweede, je zou haar geschiedenis beter tot je moeten nemen. Ze is meer een centrist dan een echte socialist zoals veel republikeinen haar proberen af te schilderen.

Gast
Och Och
november 8, 2020 15:42
Antwoord op  Klaasje

Bron?
Die heb je niet dus hou dan je mond!!!!!

Gast
Willy Wie?
november 8, 2020 21:39
Antwoord op  Klaasje

ja en ze zègt ook steeds dat ze zwart is; kan ze in ieder geval niet liegen tot ze zwart ziet! maar ze zit er duidelijk alléén voor zwarten, want waarom zou je het anders zo benadrukken? ik had haar zo echt niet uit mezelf bestempeld, maar wàt ze wil. ik heb ook nog nooit ’n blanke zó nadrukkelijk horen zeggen dat ie blank is! dan is het ook gelijk ’n grote rascist, ik bedoel maar

Gast
Nick
november 8, 2020 14:00

@Joop55

Vrees ons, marxist

Gast
Auguust
november 8, 2020 13:10

O wat zijn we allen blij maar niet heus. De Donald ingeruild voor een senile oude dwaas welke persoonlijke assistentie nodig heeft op zijn pamper cq Tena men om te doen. En dat moet achter de atoomknop zitten. Een gevaar als hij teminste de code kan onthouden.

Gast
Och Och
november 8, 2020 15:46
Antwoord op  Auguust

Ik ben zeker blij dat Trump ophoepelt heb me vier jaar geergerd aan hem,
seniel is hij zeker wil zijn meerdere nog niet erkennen in Baden.

Gast
Och Och
november 8, 2020 15:48
Antwoord op  Och Och

Biden

Gast
Momo
november 8, 2020 22:02
Antwoord op  Och Och

@Och Och Dumb

Geërgerd? Hij is toch niet JOUW president? Internationaal heeft hij toch echt niets dramatisch gedaan. Nu is het wachten op de volgende oorlog.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 22:10
Antwoord op  Momo

Tja. Oorlog voeren is nu.eenmaal iets waar VS in uitblinkt.
Dat is het verdienmodel van dat land…

Gast
Momo
november 8, 2020 22:20
Antwoord op  Donald Dumb

Tja, toch gek dat Trump daar nooit iets mee gedaan heeft. Hè, domme Donnie????

Gast
Joop55
november 8, 2020 12:42

Democraten, de enige goede partij die Amerika rijk is.
GOP (die geeneens de oudste partij is) heeft zijn graf wel definitief gegraven.

Alle PVV/FvD jankerds kunnen weer de komende jaren achter hun toetsenborden verschuilen en zichzelf volproppen met onzin uit DDS , Xandernieuws en Fox News.

Gast
Momo
november 8, 2020 22:03
Antwoord op  Joop55

Tering, hoeveel sockpuppets heb je, Domme Donald?

Gast
Sapperdeflap zeg!
november 8, 2020 12:01

Ik vond het vermakelijk om te zien hoe hij op overtuigende wijze griezel Joost-mag-het-weten-Eerdmans het gras voor de voeten weg maaide en hem min of meer te kakken zette. Goede Amerika-kenner die ook de Democraten niet spaart.

Biden is totaal ongeschikt voor het presidentschap. Bovendien ligt hij – net als Harris – bij een groot deel van de Democraten niet goed. Nu is er nog de euforie van de overwinning, maar het is wachten op onrust en discussies in de partij. En dan zijn er nog de (vele) rechtszaken die de Republikeinen hebben aangespannen en nog zullen aanspannen Dus Michiel zal dus af en toe nog wel eens mogen opdraven.

Gast
ome H
november 8, 2020 11:50

Ben heel anti-Trump maar die Vos mag van mij direct weg.

Gast
RobbieGay
november 8, 2020 11:50

dat is dan het enige wat ik van die man gaat missen.

Gast
Leo
november 8, 2020 11:22

Leco zijn mening vragen was puur tijdopvulling. Was geen tijd meer voor een instart van een ander item.

Gast
Jules
november 8, 2020 11:20

Biden is in zee met Dick Cheney. Dan weet je wat de wereld te wachten staat. Oorlog hier, oorlog daar.

Gast
Helene Birsak
november 8, 2020 15:24
Antwoord op  Jules

Ja juist oorlog hier en oorlog daar. Weer vele onschuldige kinderen opofferen aan satanische rituelen, verkrachtingen, martelingen, en zoveel machtsmisbruik en, Maar dat hebben die overvloed van stemmers op Biden dan op hun geweten, schapen zijn dat!!

Gast
Och Och
november 8, 2020 15:49
Antwoord op  Helene Birsak

Ben jij vergeten dat Trump kinderen van ouders scheiden maar
liefst 500

Gast
Fred
november 8, 2020 20:16
Antwoord op  Och Och
  1. Dat deed Obama ook al. 2. kinderhandelaren scheidden die kinderen.
Gast
Momo
november 8, 2020 22:05
Antwoord op  Och Och

Hou toch op met je leugens, Donald Dumb. Dat was hetzelfde beleid als van Obama.

Gast
Fred
november 8, 2020 20:15
Antwoord op  Jules

Right said Fred.

Gast
Willie
november 8, 2020 11:10

Een president van Amerika die als eerste geen oorlog voerde noemen we gek. Wat een omgekeerde wereld.

Gast
Sport 7 kijker
november 8, 2020 11:15
Antwoord op  Willie

Nee, we noemen een president die kinderen van immigranten in kooien stopt en vrouwen bij hun k.u.t. wil grijpen, klimaatverandering ontkent en het coronavirus wilt verslaan door iemand met BLEEK te injecteren en veteranen “losers” noemt gek. Trump is gek.

Gast
Realist
november 8, 2020 11:18
Antwoord op  Sport 7 kijker

Immigranten in kooien stoppen. Was dat niet iets wat de geweldige Obama deed?

Gast
Willie
november 8, 2020 11:35
Antwoord op  Sport 7 kijker

Je bent te veel met sport bezig. Het was Obama die ze in kooien stopte en Trump die ze er uit haalde.
Vrouwen bij de … wil grijpen ook zo verzinsel buiten dat dat dit iedere gezonde man dit wel wil Iemand met BLEEK te injecteren totaal verzonnen en omgedraaid door de media. Veteranen “losers” noemt ook weer zo verdraaiing totaal niet waar en weer een leugen door de media.
Weet je wie vrouwen bij de billen greep Lubbers.

Gast
Maup Caransa
november 8, 2020 12:27
Antwoord op  Willie

Veel geleerd van Trump die draaide ook alles om.

Gast
Maup Caransa
november 8, 2020 12:31
Antwoord op  Maup Caransa

De week van Trump: kinderen in kooien en de jas van Melania.  
https://www.nu.nl/weekend/5321417/week-van-trump-kinderen-in-kooien-en-jas-van-melania.html

Gast
Willie
november 8, 2020 14:37
Antwoord op  Maup Caransa

Mijn god je komt met NU.

Gast
Kolere
november 8, 2020 14:39
Antwoord op  Willie

Ja en? Zou die met een tweetje van Trump moeten komen??

Elk nieuwsmedium in Nederland is betrouwbaarder dan Trump.

Gast
Maup Caransa
november 8, 2020 16:11
Antwoord op  Willie

Bij de Telgraf mot ik betalen.

Gast
Helene Birsak
november 8, 2020 15:26
Antwoord op  Willie

Juist ja , vergeet Lubbers niet, als je zulke dingen zegt over Trump dan ken je hem niet goed slaper!!

Gast
Helene Birsak
november 8, 2020 15:41
Antwoord op  Willie

Het was het beleid van Democraten onder Obama en die gehandhaafd bleef onder Trump. Ik moet wel zeggen dat de kinderen daar beter zijn opgevangen dan in andere vluchtelingenkampen zoals o.a. op lesbis waar kinderen bloot staan aan criminelen die hun doorverkopen voor o.a. seksabuse etc. Vorige jaar zijn in Europa 50.000 kinderen verdwenen en niemand die weet waar ze zijn .

Gast
Maup Caransa
november 8, 2020 16:14
Antwoord op  Helene Birsak

Complotwappies een groep landgenoten denkt dat onze politici bloed drinkende kinderverkrachters zijn. 
En dat corona een complot is.

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door Maup Caransa
Gast
Momo
november 8, 2020 22:07
Antwoord op  Maup Caransa

Dus je hebt eigenlijk gewoon geen tegenargument?

Gast
Sport 7 kijker
november 8, 2020 17:44
Antwoord op  Willie

Wauw. Typische trump tokkie aanhanger gezwam. Lekker alles omdraaien om jullie grote mislukte leider te blijven aanbidden! Veel plezier er mee, en na 20 januari heeft Trump tijd zat om door jullie aanbeden te worden! Hij is dan namelijk geen president meer! Hahahahahaha

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 18:21
Antwoord op  Sport 7 kijker

Na 20 januari wordt Trump een gevangene in het al zo overvolle gevangenissysteem van VS…

Gast
De dokter
november 8, 2020 12:07
Antwoord op  Sport 7 kijker

Hou het voortaan maar bij je sport kijken want je kraamt nu een beetje onzin uit! Alsjeblieft, bescherm jezelf want dit is niet leuk meer

Gast
Kolere
november 8, 2020 14:40
Antwoord op  De dokter

A.u.b. zoek een oogarts (en psychiater) op, want wat hij zegt is waar.

Gast
Momo
november 8, 2020 22:06
Antwoord op  Sport 7 kijker

Volgens mij ben je nu in de war met Obama. Geeft niet, hoor. Hij lijkt ook best wel op Trump. ..

Gast
Jantien Visser
november 8, 2020 11:07

Ik hoop het niet. Aangenaam figuur om te zien en te horen praten. En over de toestanden Trump-Biden valt nog minstens een jaar van alles te vermeldden hoor

Gast
allochtoon
november 8, 2020 11:02

Dan daalt het aantal abonnees van Amerikaanse kranten. Ook minder tv kijkers voor Amerikaanse nieuwszenders. Dus minder advertentie inkomsten. Gevolg ontslagen. Er wordt gespeculeerd dat Trump een eigen tv zender begint en dat er veel kijkers zullen zijn. Interessant dus voor adverteerders. Types als Arie Boomsma zullen geen vat hebben op de adverteerders. Zij hebben dan bewust gekozen voor Trump’s zender. De Amerika deskundigen zeggen dat Trumpisme blijft bestaan.
Trump is here to stay

Gast
ome H
november 8, 2020 11:52
Antwoord op  allochtoon

En hij zal wel gaan ‘optreden’ in stadions met zijn speeches, goed verdienmodel

Gast
Realist
november 8, 2020 10:59

Straks als het communisme 3.0 is ingevoerd door Biden, dan is er inderdaad geen plaats meer voor nuttige idioten zoals Vos. De feestvierders in Washington zoals op de voorpagina in de Telegraaf zullen nog wel merken dat hun toekomst is afgepakt voor een hoger doel. Een lichtpunt is wel dat de overwinning maar minimaal is (zelfs volgens de MSM en dus niet de voorspelde blauwe golf) en de gemiddelde Amerikaan laat niet over zich heen lopen.

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door Realist
Gast
MMkk
november 8, 2020 11:05
Antwoord op  Realist

Ga jij eens je schoolgeld terug halen

Gast
Realist
november 8, 2020 11:08
Antwoord op  MMkk

Zelf heb je het zeker nooit betaald, blijkens je diepgaande reactie.

Gast
Sport 7 kijker
november 8, 2020 11:16
Antwoord op  Realist

Goh. Blijkens. Deftig woord heur.

Gast
Frank Zweers
november 8, 2020 14:32
Antwoord op  Sport 7 kijker

Best knap hoor, voor een randdebiel.

Gast
Och Och
november 8, 2020 15:57
Antwoord op  Realist

Als jij 4 miljoen stemmen een beetje vindt, verschil is veel groter als bij vorige verkiezing

Gast
Momo
november 8, 2020 22:08
Antwoord op  Och Och

Als=dan. Diezelfde fout maakt Donald Dumb ook altijd.

Gast
Frank Zweers
november 8, 2020 14:32
Antwoord op  Realist

Je zal dit vast niet serieus menen hoop ik.

Gast
Bente
november 8, 2020 10:32

Bla bla bla kwek kwek kwek
Super vrouwtje ben ik.
Alleen een beetje dik.
Ik scheer me ook niet daar beneden.

Gast
Och Och
november 8, 2020 15:58
Antwoord op  Bente

En gek!!!!!

Gast
Donald
november 8, 2020 10:30

Jinek had hem natuurlijk even kunnen vragen hoe het zit met de banden tussen Pelosi (Nadeam Elshami) en het softwarebedrijf wat de stemmen telt, dominion. Maar daar is geen enkele behoefte om daar in te duiken. En dat is nu precies wat Jinek niet meer dan een slechte theekransjes leutergleuf maakt.

Gast
mrGer
november 8, 2020 10:30

Een weetjeweetje:
Van den Brom weg bij FC Utrecht. Spelen vandaag tegen Ajax, jodenclub, zo worden zij genoemd.
Bij FC Utrecht op de bank tijdelijke vervangers: Hake en Kruijze. Dus Ajax speelt vandaag tegen duo Hake/Kruijze.
Hoe krijg je dat voor elkaar?

Gast
MMkk
november 8, 2020 11:06
Antwoord op  mrGer

heb je gejat van VI

Gast
mrGer
november 8, 2020 10:25

Dat zou jammer zijn want hij was altijd wel zo objectief mogelijk en heeft nog nooit zijn schoonmoeder aangehaald. Goeie vent. We zijn voorlopig wel verlost van Joost Eerdmans, dat is extra bonus, want wat een l… is dat

Gast
Ome Cor
november 8, 2020 10:56
Antwoord op  mrGer

Eerdmans is ‘n nietszeggende camera-geile trekpop. Nou loopt ie weer rond bij FvD, de partij van de narcistische, hautaine, aandachtsgeile, graag choquerende en getimed gespeelde wenkbrauw fronsende Baudet die gevaarlijke spelletjes speelt om aan de macht te komen in Nederland. Och arm, de schaapjes die daar mak achteraan lopen.

Gast
Frank Drebbing
november 8, 2020 10:14

Tsjaa. Aangezien hier alles op rolletjes loopt.. zijn ze uitgepraat. Alle eventuele problemen zijn altijd de schuld van de PVV. Arme talkshows!!

Gast
Maup Caransa
november 8, 2020 10:24
Antwoord op  Frank Drebbing

Geert Wilders 57 zit sinds 1999 in de Tweede Kamer eerst voor VVD en sinds 2004 Groep Wilders later de beweging PVV en daar zit hij prima met een goed inkomen en wij betalen zijn bescherming wel, hij zal nog 1 a 2 jaar door schreeuwen, en dan als een Tweede Kamerlid aftreedt heeft hij recht op wachtgeld tot zijn pensioen.

Gast
mrGer
november 8, 2020 10:46
Antwoord op  Maup Caransa

Klopt helemaal. Hij heeft een gat in de markt gevonden en bouwt aan een aardig pensioen. Volgende nietsnut is Baudet, die is klaar voor de rest van zijn leven, allemaal door ons opgehoest.

Gast
Sabine
november 8, 2020 10:10

Ik zal Michiel Vos missen. Superleuke vent!

Gast
Willie
november 8, 2020 10:42
Antwoord op  Sabine

Ik ook hij was altijd zo lekker neutraal helemaal niet eenzijdig toch.

Gast
Rob
november 8, 2020 10:09

Biden zijn grootste uitdaging wordt om niet dood neer te vallen van ouderdom de komende vier jaar

Gast
Maup Caransa
november 8, 2020 10:21
Antwoord op  Rob

Dan wordt Kamala Harris president.

Gast
Willie
november 8, 2020 10:41
Antwoord op  Maup Caransa

En is USA totaal verloren.

Gast
Sport 7 kijker
november 8, 2020 11:17
Antwoord op  Willie

Tuurlijk joh. Weer te dicht bij een 5G antenne gestaan met je complotgekkies zeker! Hahahaha!

Gast
Joris van Dam
november 8, 2020 14:43
Antwoord op  Rob

Die van Trump om een doel in het leven te krijgen.

En dat is een zoektocht die veel intensiever zal zijn dan het in leven blijven van Biden.

Gast
Och Och
november 8, 2020 16:00
Antwoord op  Joris van Dam

Hij krijgt veel recht zaken aan zijn broek nieuw doel!

Gast
Momo
november 8, 2020 22:10
Antwoord op  Joris van Dam

Leer Nederlands.

Gast
Sosatie
november 9, 2020 19:08
Antwoord op  Momo

Dat jij het niet snapt betekent nog niet dat het fout is, taalkneusje.

Gast
Willie
november 8, 2020 09:53

Volgens mij is Trump alleen door de media nog gekozen. De werkelijke procedures moeten nog beginnen.
Voor de anti Trump mensen kijk even toen Obama stopte naar de wereld vrede en nu Trump zou moeten stoppen. Haal dan wel even de democraten poep uit je ogen

Gast
Ome Cor
november 8, 2020 10:44
Antwoord op  Willie

Willie, klopt misschien allemaal wel maar…… Trump is geen waardige president, het is een narcistische, gevaarlijke gek waarvan we er al genoeg hebben in de wereld. Die moet/moest gestopt worden. Idem voor zijn steeds kleiner wordende omgeving van zgn adviseurs, kijk bv naar die zoon die oproept tot een totale oorlog.
Trump en co is een modern dictatorschap; Trump die als een stampvoetend kind zijn ongenoegen of meninkjes de wereld instuurt via Twitter en als het niet bevalt of iemand niet bevalt, ’n rechtszaak aanspant resp. de persoon in kwestie ontslaat.
Dat er nog vele rechtszaken mogen volgen maar dan tegen hem.
Tip voor de Republikeinen: zoek en vind eens ‘n waardig iemand!

Gast
Willie
november 8, 2020 11:52
Antwoord op  Ome Cor

Zoek een dementerende zo als Biden bedoel je.
Wat is er fout aan om je mening de werelds in te sturen.
Weet je wie narcisten waren die allerlei leugentjes de wereld in stuurden en op valse beschuldigingen een president wilde afzetten.
Ik heb ook liever die corrupte zoon van Biden

Gast
Ome Cor
november 8, 2020 12:08
Antwoord op  Willie

Denk dat de “dementerende” Biden meer hersencellen in zijn linkerpink heeft dan jij in je hele hersenpan.
Prima om kinderlijk eenzijdige opruiende berichtjes de wereld in te sturen maar omdat te doen als president van Amerika, come on, get a life.
je derde zin kan ik grammaticaal niet volgen. Tip: zoek eerst even op wat narcisme is.
En, fijn dat je liever de corrupte zoon van Biden hebt. Wat is je punt? Dat aan iedereen wel ‘n smetje/smet kleeft? Ja, en nu?

Gast
Willie
november 8, 2020 12:38
Antwoord op  Ome Cor

Het gaat niet om mij sufferd het gaat om de President.

Gast
Ome Cor
november 8, 2020 13:12
Antwoord op  Willie

Gelukkig gaat het binnenkort niet meer over die clown behalve dan dat er tegengespartel zal zijn in de media bv in de vorm van rechtszaken. Door het heulen met deze narcist en het commentaar dat jij geeft, gaat het ook over jou. Kun je me wel ‘n beetje volgen of moet ik het wat simplistischer verwoorden?

Gast
Lik
november 8, 2020 16:37
Antwoord op  Willie

President is met een kleine letter, kneusje.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 16:30
Antwoord op  Ome Cor

Trump heeft alle eigenschappen van een dictator. Inclusief zijn gedrag. Het proberen te beinvloeden van verkiezingen dat doet een Loekashenko ook. Of menig Afrikaans leider in het verleden…

Gast
Lik
november 8, 2020 16:38
Antwoord op  Donald Dumb

Trump geilt dan ook op sukkeltjes als Loekasjenko.

Gast
Willie
november 8, 2020 17:15
Antwoord op  Lik

Biden geilt op China en Iran echte democratieën toch

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 18:25
Antwoord op  Willie

Met landen als Iran heeft VS altijd zaken gedaan.
Wapens en olie…

Gast
Willie
november 8, 2020 19:32
Antwoord op  Donald Dumb

Klopt met name onder Obama.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 19:57
Antwoord op  Willie

En al de presidenten daarvoor.
De grootste wapendeal ooit werd gesloten door….. Trump.
Met notabene het land van ooit aartsvijand Bin Laden…

Gast
Momo
november 8, 2020 22:11
Antwoord op  Donald Dumb

Valse beschuldigingen. Als dat allemaal waar was, hadden ze hem al lang afgezet.

Gast
Chill
november 9, 2020 01:16
Antwoord op  Momo

Lol, geloof je het zelf? Je vergeet dat de VS een derdewereldland is dat doet alsof het vooruitstrevend en rechtvaardig is. Echter, je kunt daar gruwelijk misdragen en illegale shit flikken als president, omdat je door allerlei domme wetten beschermd wordt. Een Amerikaanse president kan niet zomaar even afgezet worden voor zijn misstappen. Wees wat dat betreft maar blij dat je hier woont.

Gast
Donald Dumped
november 9, 2020 01:23
Antwoord op  Chill

Imderdaad. VS is een derde wereld land. Die term heeft Trump zelf ook al gebezigd. En iets anders kan je het ook niet noemen. Grote armoede, veel criminaliteit. Veel vuurwapengeweld. En tot voor kort een op machtsbeluste dictator aan het roer, die elk geluid van oppositie probeerde uit te schakelen
Elke dag zijn daar moordpartijen. Gelijk aan de situatie in menig arm Afrikaans land. En zelfs die zijn beschaafder…

Gast
Momo
november 9, 2020 03:33
Antwoord op  Donald Dumped

Je bent weer tegen jezelf aan het praten, domme Donnie!

Gast
Momo
november 9, 2020 03:32
Antwoord op  Chill

Lol, je bent echt dom, Donnie. De Democraten hebben al geprobeerd Trump af te zetten en konden met niks beters komen dan “Russian collusion”.

Rutte is net zo corrupt als Biden, waarom zou ik daar blij mee moeten zijn???

Gast
Realist
november 8, 2020 11:05
Antwoord op  Willie

Biden is door de MSM als winnaar uitgeroepen.
Hij is pas winnaar als de kiesmannen gekozen hebben en dat is pas 14 december.
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/no-biden-has-not-won-the-electoral-college-votes-december-14/

Gast
Realist
november 8, 2020 11:05
Antwoord op  Willie

Biden is door de MSM als winnaar uitgeroepen.
Hij is pas winnaar als de kiesmannen gekozen hebben en dat is pas 14 december

Gast
Sport 7 kijker
november 8, 2020 11:18
Antwoord op  Realist

en door propaganda kanaal Fox News!

Gast
Willie
november 8, 2020 11:39
Antwoord op  Sport 7 kijker

Nee damesvoetbalkijker zo zijn de wetten in dat land.

Gast
Lik
november 8, 2020 16:42
Antwoord op  Willie

Heb je moeite met begrijpend lezen? Sport 7 kijker zegt dat Biden niet alleen door de MSM, maar ook “door propaganda kanaal Fox News” als winnaar is uitgeroepen. Dat is een feit. Dat hij nog niet wettelijk tot winnaar is uitgeroepen klopt ook, maar deze twee feiten spreken elkaar niet tegen.

Gast
ome H
november 8, 2020 11:56
Antwoord op  Realist

Nou, Trump trok zijn mond 4 jaar geleden na 1 minuut al open nadat hij door de MSM als winnaar was uitgeroepen.

Gast
Willie
november 8, 2020 12:19
Antwoord op  ome H

Dat mag en dat mag Biden.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 16:26
Antwoord op  Willie

Trump zal menig rechtszaak tegemoet zien. Tegen hem.
Een grote oplichter en aanrander die Trump. Crimineel.
Maar ach, zal wel verzonnen zijn, toch?

Gast
Willie
november 8, 2020 17:19
Antwoord op  Donald Dumb

Denk het wel. Kom eens met voorbeelden
Wat wel zeker is dat de Biden familie in de Oekraïne als corrupt wordt gezien.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 18:29
Antwoord op  Donald Dumb

Zoek op rechtzaken Trump, Willie.
Je zal zien dat hij er met meerderen te maken zal krijgen. O.a. voor faillietsmentsfraude en aanranding van vrouwen. Daarom wilde hij kost wat kost president blijven. Kon hij er weer onderuitkomen…

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 18:32
Antwoord op  Donald Dumb

Geef jij eens voorbeelden van enige vorm van corruptie van Biden. Of heb je dat alleen van horen zeggen, Willie?

Gast
Willie
november 8, 2020 19:10
Antwoord op  Donald Dumb

Weer fout het was allemaal onzin net zo als het pissen in Rusland.

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 19:59
Antwoord op  Willie

Klopt. Dat Biden corrupt zou zijn was gewoon een verkiezingsstunt van de Republikeinen. Proberen Biden zwart te maken.
Gelukkig zijn er veel Amerikanen niet ingetrapt…

Gast
Willie
november 8, 2020 20:46
Antwoord op  Donald Dumb

Ja dat is wat ,dat deden de democraten met Trump niet toch

Gast
Donald Dumb
november 8, 2020 20:50
Antwoord op  Willie

Nee.
Want wat Trump geflikt heeft is feitelijk. Dat zullen de rechtszaken tegen hem wel uitwijzen.Hij was al geheimzinnig over zijn belastingbetalingen…

Gast
Momo
november 8, 2020 22:13
Antwoord op  Donald Dumb

Dan zal je lang moeten wachten op die rechtzaken, want die komen niet! Man man man, wat een sneue stakker ben je toch.

Gast
Chill
november 9, 2020 01:22
Antwoord op  Momo

Die komen er wel. Trump wordt straks niet meer beschermd door zijn lakeien. Barr is een heel eng mannetje dat de absolute macht wil voor een zittende president, iets waar toch elk weldenkend mens aan de linker- en de rechterzijde tegen zou moeten zijn, en die allerlei bewijs weg heeft zitten kalken in het verslag van Mueller. Wacht maar tot dit soort kneuzen Trump niet meer kunnen beschermen.

Gast
Donald Dumped
november 9, 2020 01:29
Antwoord op  Chill

Tuurlijk komen er rechtszaken tegen Trump. Die slijt de rest van zijn leven in rechtszalen en/ of de gevangenis, Chill…

Gast
Momo
november 9, 2020 03:37
Antwoord op  Donald Dumped

Gewoonweg hilarisch zoals je tegen jezelf aan blijft blaten!

Gast
Momo
november 9, 2020 03:37
Antwoord op  Chill

“In your dreams”, domme Donnie!!!

Gast
Maup Caransa
november 8, 2020 09:50

Reken maar dat in de loop van de eerste 4 jaar Kamala Harris langzaam de taken zal overnemen en zich na 4 jaar kandidaat stelt.

Gast
Michelle
november 8, 2020 09:57
Antwoord op  Maup Caransa

Niet verkeerd toch?!

Gast
Frank Drebbing
november 8, 2020 11:34
Antwoord op  Michelle

Geleuter over blm en klimaat wordt inderdaad gebezigd door lieden die verder geen competenties hebben die de moeite waard zijn om het land verder te helpen. Beetje zoals hier waar schreeuwers en aktivisten de agenda bepalen .

Gast
Ome Cor
november 8, 2020 11:53
Antwoord op  Frank Drebbing

Kortzichtigheid is ook ‘n afwijking. Ga eens naar de oogarts en laat je een passende bril aanmeten, liefst met telescopische dimensies.

Gast
Momo
november 8, 2020 22:17
Antwoord op  Ome Cor

Met die opmerking zet je alleen maar jezelf voor schut. Probeer dan eens de beweringen van Frank te weerleggen.

Gast
Mevrouw Plu- in ’t Hol
november 8, 2020 09:44

Kan hij eindelijk gaan werken aan zijn ADHD stoornis

De RTL kijkcijfers zullen instorten!

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door Mevrouw Plu- in ’t Hol
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen