Kandidaten kennen BN’ers uit VIP-editie First Dates helemaal niet

Geen enkele ‘bekende Nederlander’ die gisteren te zien was in de VIP-editie van First Dates werd herkend door de date die voor hem of haar was uitgekozen. Niet zo gek ook met ‘sterren’ als Kasper Paalman en Jill van Dooren.

First Dates Foto: BNNVARA

Het meest geestige is nog wel dat deze D-sterren in de tussengesprekjes met de cameraman aangaven dat ze het ‘zo fijn vonden’ dat ze niet herkend werden. Alsof daar ook maar een geringe kans op was. Van Kasper Paalman en Jill van Dooren hebben zelfs doorgewinterde journalisten van de Story nog nooit gehoord.

Die Jill (foto: links) schijnt dus een ‘influencer’ te zijn. Haar mannelijke date had ook geen idee wie het was. “Ik ben content creator. Ik zoek een verbloeming om onder het woordje influencers uit te komen. Ik maak YouTube-video’s en Instagram is mijn voltijdbaan”, legde ze uit.

‘Ik heb 500.000 volgers!’

Jill raakte niet uitgepraat over zichzelf. “Ik heb denk ik drie jaar lang dagelijks gevlogd, maar hetgeen waar ik echt geld mee verdien is Instagram. Mijn bereik is daarop veel groter. Ik werk samen met merken en daar doe ik dan campagnes voor.”

Hij daarop: “Oh nee joh, dat meen je? Oh, grappig.”

Om haar zelfvertrouwen een boost te geven, liet ze hem snel zien hoeveel volgers ze heeft. Gelukkig was hij daar wel van onder de indruk: “Ze is dus blijkbaar heel groot, want haar hond heeft al 200.000 volgers. Zelf had ze meer dan het dubbele. Ik zit zelf gewoon niet op social media.”

Jill: “Ik vind het stiekem wel heel fijn dat ik niet wist wie ik was. Dan heeft hij daar ook nog geen vooroordeel over.”

Ex-date Gaby Blaaser nu ook BN’er

En toen kwam dus die Kasper Paalman (foto: rechts) aan de beurt, die door BNNVARA is uitgeroepen tot BN’er omdat hij is afgewezen door Gaby Blaaser in De Bachelorette. Man, man, man. Ook zijn date had géén idee: “Nee, ze had geen idee wie ik was en dat vond ik best leuk. Dat iemand echt daadwerkelijk jou wil leren kennen en het spontaan is.”

Frits Huffnagel moest ook aan zijn date uitleggen wat hij deed (“ik heb jarenlang in de politiek gezeten”). De date: “Nee, ik herkende hem eigenlijk niet. Ik vond het wel leuk dat hij voor de VVD is en liberaal, want dat ben ik ook zelf.”

Ook Irene van der Laar niet herkend

De bekendste naam uit het rijtje was Irene van der Laar, maar ook zij werd niet herkend door de heer die voor haar was uitgekozen. “Ik doe verschillende dingen, vooral mediagerelateerd”, probeerde ze nog. Hij later in het midden van hun date: “Het is heel gênant, maar ik ben heel even je naam kwijt, sorry.”

Die BN’ers behoeven volgende keer dus écht geen aparte VIP-editie meer; kan prima meedraaien in de uitzendingen met het gewone gepeupel.

De afleveringen van First Dates kunt u hier terugzien.

16 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Jaap Aap
november 9, 2020 21:32

😂😂😂 Wat is onze maatschappij toch triest geworden. Nowits die insta hun fulltime baan noemen, afgewezen zijn in een achterlijk programma met een opblaaspop, en dan denken dat je iets voorstelt…

Get a job donkeys!

Gast
Pindakaas
november 9, 2020 12:06

Jill is de ex van Milan Knol, oftewel ‘het broertje van’

Gast
Pelvis Stresley
november 9, 2020 12:03

Geniet nog maar lekker van instagram. Straks gaan de merken reshoren, overbodige shit uit de wagen gooien, daar horen ook die ‘dik’ betaalde meisjes bij die ‘influ-enzen’ DWZ kleine verwende meisjes keihard laten zeuren om mooie spullen. Lukt niet want pap en mam zijn werkeloos en de tesla is al weg, ingeruild voor een tweedehands bakfiets! Winst voor de merken is alles!

Gast
Klaasje
november 9, 2020 12:35
Antwoord op  Pelvis Stresley

Hoop dat die influencers hun geld goed hebben geïnvesteerd ja, want het lijkt mij geen stabiele optie voor de langere termijn. Ben benieuwd hoeveel van deze mensen over 5-10 jaar nog steeds geld hiermee verdienen.

Gast
deug niet
november 9, 2020 10:55

Het zijn meer bekennende Nederlanders. ja je kunt ons ergens van kennen

Gast
Arie op Safari
november 9, 2020 10:10

De bodem van toute bekend Nederland is nu wel bereikt..

En het mensen volgen; ik volg alleen mijn naamgenoot Arie B, de neppe Jezus.. Hij zal verlossing brengen!

Gast
Leo
november 9, 2020 09:42

Ik weet niet of het op dating gebied nu zo bevorderlijk is om tijdens je eerste date zware onderwerpen als black lives matter en de zwarte piet discussie uitgebreid/groots voor te leggen. Aanstippen logisch natuurlijk maar zo uitgebreid, zegt ook wel wat…

Gast
Pelvis Stresley
november 9, 2020 12:04
Antwoord op  Leo

BLM, inclusiviteit bla, bla? TAXI!!!!!!

Gast
Zozo
november 9, 2020 09:38

Hahahahahaha

Gast
Olcay
november 9, 2020 09:36

Ruud en ik hoeven niet aan zo’n programma mee te doen. Wij zijn namelijk DOLVERLIEFD en schreeuwen dat het liefst van de daken. Alleen vervelend dat ik Karona heb en daardoor in kwarantène moet zitten. Maar gelukkig is RUUD er ook!!

Gast
Maup Caransa
november 9, 2020 09:22

Zus van Fleur?

Gast
Naampje
november 9, 2020 09:17

DN’rs? Volgens mij dat niet eens.

Gast
Panda De Haan
november 9, 2020 09:13

Niet zo vreemd. Weet ook niet wie, wie is.

Gast
Pettie Fart
november 9, 2020 09:07

WIE???????????????????

Gast
Bennie Muntz
november 9, 2020 09:01

Hahahshahahahahahahaha

Gast
Wilfred Gemeen
november 9, 2020 08:55

Mooi stukje. DN’ers blijken ook een groot ego te hebben!

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen