Connie Witteman vindt Guido den Aantrekker een bully

Connie Witteman vindt het heel erg dat Guido den Aantrekker donderdagavond zulk negatief commentaar leverde na het item dat is opgenomen bij haar thuis. Het is een pestkop. Dat laat ze Insta-granny weten op Instagram. Het jonge Holland’s Got Talent-kandidaatje dat op school werd gepest met zijn voorliefde voor hakken, Stef Smit, was door Connie uitgenodigd om van haar catwalk-les te krijgen. Shownieuws vond het leuk om dat bij te wonen en kwam opnames maken bij Connie thuis.

Het was een vrolijk en positief item, totdat de napraat begon. “Wat een heerlijk jochie. Wij zitten echt te kijken van: wat een schatje!“, begon presentatrice Dyantha Brooks.

Story-kenner Guido den Aantrekker liet direct blijken daar anders over te denken. “Nou……

Guido was nogal negatief over het item. “Ik vind dat iedereen lekker zichzelf moet kunnen zijn. Dat is echt een eerste voorwaarde. Ik ben alleen zo bang voor zo’n ventje dat al aangeeft dat hij haatmail krijgt en gepest wordt, dat dit toch wel een beetje olie op het vuur is. Ik ken Connie Witteman goed en ze doet dit met de beste bedoelingen, dat weten we, maar je zet zo’n jongen toch een beetje op een manier neer waarvan ik al weet dat het pesten op het schoolplein alleen maar erger gaat worden.”

Anouk Smulders en Albert Verlinde gaven het aan niet eens te zijn met Guido. Hij daarop: “Komen jullie weleens op een schoolplein? Dit is een heel kwetsbaar jongetje. Ik vind dat je verhaal dan beter in een serieus programma kan doen dan in de Insta van Connie. Dat vind ik en dat mag ik ook vinden. Het wordt nu weer een beetje showbizz gemaakt. Ik ben er wat voorzichtiger in. Het wordt nu een beetje een circusact.”

Connie boos

Ongelooflijk, vindt Connie het. “Guido den Aftrekker, wat heb jij je toch weer zuur en negatief uitgelaten gisteravond in Shownieuws! Je hebt totaal geen inlevingsvermogen en wat ben je toch een vreselijk zuur negatief mannetje om van zo’n leuk item voor Stef er zo’n negatieve draai aan te geven!

Aan jou hele houding konden de kijkers zien dat je er écht plezier in had om het item onderuit te trekken! Mensen zoals jij zijn de verzieking van deze maatschappij! Het zal velen dan ook niet verbazen dat jij zo’n vader bent die zijn kinderen niet corrigeert om andere kinderen te laten pesten!

Heb jij wel eens gehoord van: goed voorbeeld doet goed volgen? Trouwens, er werd jou niet eens gevraagd hoe jij erover dacht, maar je gaf zomaar uit jezelf je pesterige mening.”

Guido, het gaat over Stef, een héél lief jongetje van 9 jaar dat graag op glitterhakken loopt en die de hele middag door mijn huis liep te stralen en het geweldig vond om een runway bij mij thuis te mogen doen in overleg met zijn geweldige ouders en in bijzijn van zijn moeder die zelf écht wel héél goed weet hoe zij met Stef moet omgaan.”

Ik zeg: dag micro-lullo-Guido. Zolang jij daar zit, dag Shownieuws, tot nooit meer!

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen