Beau van Erven Dorens blijft Fidan Ekiz bashen: ‘Ze is een ijdeltuit’

Beau van Erven Dorens maakt er geen geheim van: hij moet niks hebben van Fidan Ekiz, de nieuwe ster aan het talkshowfirmament. Na zijn uithaal in het AD, gaat hij nu nog eens over haar heen in De Telegraaf.

Fidan Ekiz en Beau van Erven Dorens Foto: Natalia van der Zalm, William Rutten

RTL 4-ster Beau van Erven Dorens verraste vriend en vijand door dit weekend in het AD keihard uit te halen naar Fidan Ekiz. Uitgerekend Beau vindt dat Fidan meer in een keurslijf moet gaan zitten. Hij vindt dat haar mening over allerlei zaken helemaal niet thuishoort in een praatprogramma dat door haar gepresenteerd wordt.

Beau wil Fidan muilkorven

Fidan steekt haar mening over actualiteiten niet onder stoelen of banken in haar programma De Vooravond, dat recentelijk werd afgelost door Margriet van der Linden. Zo noemde ze het proces tegen Geert Wilders een ‘politiek proces‘ en ergerde ze zich aan het uitblijven van Nederlandse ophef over de islamitische koppensneller in Parijs.

Ongepast, vindt Beau. Ook in De Telegraaf staat hij nu klaar met zijn muilkorf. “Het is blijkbaar iets nieuws: ’kijk eens wat ik vind’. Ik dacht dat het zo was dat de vragensteller degene was die de vragen stelde. Maar nu kun je als vragensteller ook het antwoord geven. Ik vind het moeilijk”, bitcht de presentator.

‘Fidan Ekiz is behoorlijk ijdel’

Beau benadrukt zelf ‘een andere stijl’ te hebben. “Het gaat toch helemaal niet om mij. Ik kan heel hard zijn, maar ik kom niet op en zeg ’dit vind ik van de hele zaak’. Die show van Eva en mij is helemaal niet zo.”

Eigenlijk is Fidan gewoon een vreselijke ijdeltuit, vindt Beau. “Opkomen en je mening verkondigen snap ik niet helemaal. Hoe kun je daarna nog een objectief gesprek voeren? Ik vind het daarbij behoorlijk ijdel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen