Angela de Jong uitgenodigd voor nieuwjaarsshow Veronica Inside

Angela de Jong is uitgenodigd voor de nieuwjaarsshow van Veronica Inside. Het lijkt de makers van het programma leuk als ze met het VI-trio aan tafel gaat zitten.

Angela de Jong en Johan Derksen Beeld: M

Veronica Inside komt op 2 januari met een groot programma waarin wordt vooruitgeblikt op 2021. Het nieuws werd gisteren onthuld door het AD, de krant van Angela de Jong, en dat is geen toeval. Zij fluisterde de mediaredactie van de krant namelijk in dat ze gevraagd is voor het programma.

‘Ik wist er niks van’

Johan Derksen wist zelf niet eens van de nieuwjaarsspecial, vertelde hij gisteren in Veronica Inside. “Ik kwam daar heel toevallig achter. Dennis Jansen van het AD belde mij vanochtend dat Angela was uitgenodigd voor dat programma als gast. Dennis zegt: ‘Wat gaan jullie maken?’ Ik zei: ‘Geen idee.’ René en ik weten echt van niks.”

Daarop reageerde René van der Gijp: “Nee, maar ik heb ook gezegd dat ik het niet hoef te weten. Ik zei: ‘Stuur mij geen mailtjes meer.’ Dat was ook goed.”

Spannende televisie

Het zou spannende televisie opleveren als Angela de Jong daadwerkelijk aan tafel kruipt bij de mannen van VI. Ze heeft de heren deze zomer namelijk de oorlog verklaard. Andersom lijken ook de mannen van VI een beetje afgeknapt op Angela. Ze riepen haar vorige maand nog op vooral thuis op haar bank te blijven zitten.

De talkshowverslaving van Angela wekt enige ergernis bij de mannen van VI. Ze vinden het een beetje vermoeiend dat ze werkelijk op ie-de-re tv-uitnodiging ingaat. “Ze maakt één fout: ze moet niet zo veel zelf aan gaan schuiven”, merkte Johan op.

Toch heeft VI zelf nu ook een uitnodiging gestuurd aan Angela de Jong. Het is niet duidelijk of ze erop in gaat. De opnames zijn half december, de uitzending is op 2 januari 2021.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen