VI-heren gaan vooruitblikken op 2021 in grote nieuwjaarsshow

De mannen van Veronica Inside komen op de dag na Nieuwjaarsdag met een speciale VI-televisieshow waarin ze vooruitblikken op het jaar 2021. Dat bevestigt Talpa Network vandaag aan het AD.

Veronica Inside Beeld: Helene Wiesenhaan Photography

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben dit jaar een zeer hoogopgelopen ruzie overleefd en ze zijn na de zomer gewoon weer op vertrouwde voet doorgegaan. De banden zijn kennelijk dermate hersteld, dat de heren inmiddels weer te porren zijn voor activiteiten búiten hun programma VI om.

Eenmalig programma

Het gaat dus om een eenmalig studioprogramma, waarin de heren vooruitblikken op 2021 én voorspellingen doen over het nieuwe jaar. De VI-heren gaan de show veel breder trekken dan voetbal alleen. Zo zal het bijvoorbeeld ook gaan om zaken als politiek en showbizz.

Er is volgens de krant ook studiopubliek aanwezig en bovendien mag de kijker thuis ook meedoen. De beste voorspeller kan uiteindelijk een geldbedrag winnen, aldus het AD.

Uitzending op 2 januari

Een woordvoerder van Talpa zegt: “Het klopt dat we werken aan een speciale en extra lange aflevering van VI, waarin Wilfred, Johan en René samen met héél Nederland voorspellen wat komend jaar gaat brengen. Meer informatie over dit programma wordt later bekendgemaakt.”

Het programma wordt half december opgenomen, de uitzending is dan op 2 januari.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen