VI herhaalt: ‘Angela de Jong, blijf op je bank zitten!’

Veronica Inside heeft Angela de Jong maandagavond opnieuw opgeroepen om haar geloofwaardigheid te sparen en onmiddellijk af te kicken van haar verslaving aan tv-optredens. Dat was te zien in de uitzending op Veronica. Het is niet alleen de afstandsbediening waar Angela mee in de kuil van haar bank zit; in haar andere hand houdt ze haar iPhone vast, wachtend op een uitnodiging van Op1 of Jinek. Als Goedemorgen Nederland haar uitnodigt, zit ze zelfs voor dag en dauw in de auto.

Het is heel zonde, omdat Angela het verder hartstikke goed doet, vindt Johan Derksen. “De toenemende kritiek op die Angela van het AD… Weet je wel, dat volk hier van de tv heeft lange tenen en kwetsbare ego’s. Kijk, ik lees dat – René, jij ook, geloof ik – elke ochtend met veel plezier en we krijgen weleens een geweldige draai om de oren, en wat ze over Wilfred schrijft klopt helemaal, maar doe nou niet zo kinderachtig. Dan gaat de hele goegemeente zich afzetten, want ze is kritisch op iedereen. Maar ze maakt één fout: ze moet niet zo veel zelf aan gaan schuiven.

Gastheer Wilfred Genee: “Onafhankelijkheid op afstand: dat is wat je zegt.”

René: “Ik vind wel dat ze aan mag schuiven en over tv mag praten, want dat is uiteindelijk haar gebied, maar verleden keer ging ze over haar eigen column beginnen. Dat ze het inderdaad een goede column vond. Nu ga je te ver, dacht ik.”

Johan: “Ja, dat was heel gênant. Ze moet als ze over tv schrijft, niet te veel zelf er gaan zitten. Je moet er een beetje wegblijven. Voor de rest: topwijfie, hoor.”

Vlak nadat VI er vorige maand voor koos om Angela de Jong te laten vallen, schreef de AD-diva een vernietigende column over het VI-trio. Haar oorlogsverklaring aan VI werd door Wilfred gelaten ontvangen.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen