Influencergrootheid Anna Nooshin gooit roer om, wordt blondine

Influencergrootheid Anna Nooshin gooit het roer om. Ze gaat haar kapsel blond verven en heeft alvast geëxperimenteerd met één lok. Dat laat ze zien in een story op Instagram.

Anna Nooshin Foto: Instagram

Nederland zal er even flink van opkijken als we Anna Nooshin straks niet met haar vertrouwde donkere kapsel, maar met blonde lokken te zien krijgen. Aan de andere kant went het waarschijnlijk wel snel; een blond kapsel past toch iets meer bij hoe we haar kennen.

Anna wil heel graag blond

Anna is helemaal lyrisch na het verven van haar lok. “Als je hier al langer rondkijkt, dan weet je hoe graag ik blond wil worden. Afgelopen week hebben we daarom een klein experiment gedaan en het geprobeerd met één haarlok om te kijken hoe het zou reageren”, aldus de influencer.

Goh, wat spannend zeg. Hoe heeft het uitgepakt? “Laat me je dit zeggen: ik kan niet ‘freaking’ wachten om alles te gaan doen. Dit was alleen een test en dit wordt ook niet de finale kleur (uiteindelijk wil ik platinum), maar het is een goed probeersel na slechts één sessie”, aldus de influencer, die eerder al eens flirtte met een blonde pruik (foto: rechts)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen