Angela de Jong verklaart oorlog aan Veronica Inside

De liefde tussen Angela de Jong en Veronica Inside is definitief over. Nu de talkshow de opiniedraak van het AD heeft laten vallen, heeft ze een vernietigende column geschreven over het trio. Dat is te lezen in de kiosk. De mannen van VI hebben in hun seizoenspremière hun ongenoegen uitgesproken over over Angela’s mediageilheid en dat is kennelijk niet helemaal in goede aarde gevallen. Ze verklaart vandaag de oorlog aan Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Na vele jaren zijn de mannen van VI niet langer Angela-proof. “VI-trio bestaat uit de hypocrietste sterren die Talpa in huis heeft, na Wendy en Gordon“, luidt vandaag de kop van haar boze tv-column.

Angela vindt het laf dat de mannen het niet over Gordon hebben gehad. “Bereslim natuurlijk. Want je wilt niet meteen de eerste aflevering weer een boze mail van John de Mol“, aldus de opiniediva, die niet aangeeft waarom het in vredesnaam over Gordon moest gaan.

Verder vindt ze het vermoeiend dat Johan Derksen talloze grapjes blijft maken over dat hij de helft van zijn salaris weggeeft ‘om zijn zwabberende ruggengraat te maskeren’. “Keihard de vlucht naar voren. Kiezen op elkaar en krampachtig lachen, jongens.”

Het was ook geestig dat Johan zo te keer ging tegen Tofik Dibi, vindt ze. “Al zijn de teentjes van ons edele drietal altijd net ietsje langer.

Dat Johan heeft aangekondigd het vrijdag echt eens over Akwasi te gaan hebben, vindt Angela lachwekkend. “Alsof er ook maar iemand zou gaan denken dat ze in trillende schoothondjes zijn veranderd die door een hoepeltje springen als hun baasje gromt.

Na Wendy en Gordon zijn jullie nu de meest hypocriete sterren die Talpa in huis heeft.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen