Angela de Jong reageert op uithaal ‘hysterische’ Fred van Leer

Angela de Jong moest in het afgelopen jaar om de haverklap sneren incasseren van Fred van Leer, maar desondanks heeft ze toch medelijden met de geplaagde RTL-ster. Dat laat ze weten in de Nieuwe Revu.

Angela de Jong en Fred van Leer Foto: Beau, Instagram

In het voorjaar was Angela heel erg kritisch over het geïmproviseerde Koningsdag-programma van RTL 4 met Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen. “Op primetime skypen met uitgekauwde BN’ers als Fred van Leer en Frank & Rogier (…) is niet knullig, maar ronduit armoedig”, bitchte ze.

Angela heeft het sindsdien helemaal gedaan bij Fred. “Heeft er vandaag al iemand tegen je gezegd dat je een leuk meisje bent, Angela? Nee, want dat ben je ook niet”, sneerde hij na die column. Later riep hij in Nieuwe Revu ook nog dat hij Angela ‘geen komma en punt waard vindt‘.

Angela over Fred

Anderhalve week na de verdrietige zelfmoordpoging van Fred van Leer, wordt Angela de Jong nu gevraagd wat ze van hem vindt. “Ik vind het vreselijk triest wat Fred allemaal overkomt, maar ik vind het ook dapper dat hij er zo open over is. Ik hoop dat hij genoeg lieve mensen om zich heen heeft om er bovenop te komen.”

Dat klinkt opvallend mild, al is ze hun gekibbel nog niet vergeten. “Ik had het toen over ‘uitgekauwde types als…’ en daar was Fred niet zo blij mee. Hij mag daar vooral zijn mening over hebben. Als ik over hem schrijf, mag hij daar iets van vinden. In Revu zei hij dat hij me nog geen punt en komma waard vindt, maar ik heb geen probleem met Fred.”

Hysterisch

Nog altijd is Angela geen grote fan van Fred. Ze vindt hem erg hysterisch. “Met zijn openhartigheid over zijn pieken en dalen in bijvoorbeeld Waar Is De Mol? raakt hij me meer dan met zijn hysterische optredens in sommige andere programma’s.”

Is dat bedoeld als een uithaal naar Fred? “Dat is een kwestie van smaak”, zegt Angela zuinigjes.

Het Nieuwe Revu-artikel ‘Wie denkt Fred van Leer wel dat hij is?’ kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen