Rob Goossens walgt van Connie Witteman: ‘Superlange tenen’

Rob Goossens kent niemand in showbizzland die langere tenen heeft dan Connie Witteman. Hij heeft ook wel eens een advocaat van Connie op zijn dak gekregen. Dat vertelde hij dinsdagavond in RTL Boulevard.

Rob Goossens Foto: RTL

Het grapje van Albert Verlinde dat hij zijn buurvrouw Connie Witteman wel door het trappenhuis kon sleuren, heeft zij behoorlijk hysterisch opgepakt. Er kwam op een gegeven moment zelfs een advocaat aan te pas. Het leidde gisteren, enkele uren voordat de ruzie ten einde kwam door excuses van Albert, tot gegiechel in RTL Boulevard.

Presentator Luuk Ikink vindt dat Connie zwaar overdreven reageerde. “Als ik een drukke dag heb gehad en denk: ik kan mijn kinderen wel achter het behang plakken, dan bel je toch ook niet de Kinderbescherming, van: oh, hij wil ze echt bevestigen met lijm aan een muur!”

Bridget Maasland: “Het gaat net een brug te ver.”

Luuk: “Ja, eerlijk.”

Bridget: “Ja, maar als ik heel eerlijk ben: ik vond zelf de opmerking ook echt niet kunnen. Wat Connie nou uiteindelijk heeft gezegd, is toch ook niet zo erg?”

Luuk: “Ja, ik begrijp wel dat je daar een beetje boos om kan worden en zegt: ‘Oh, Albert doe dat nou eens niet’, maar om nou meteen een advocaat erop te zetten. Het gaat zo ver.”

Ook Rob kreeg Connie op zijn dak

Rob Goossens heeft Connie’s advocaat ook wel eens achter zich aan gehad. “Ze heeft ook een andere kant en dat is de kant van iemand die eigenlijk gewoon altijd de dingen wil horen die ze wil horen en als dat niet het geval is, dan krijg je een advocaat achter je aan. Dat is een patroon.”

Meerdere media hebben dat al ervaren, weet Rob. “Dat heeft de Story wel eens meegemaakt, dat heb ik wel eens meegemaakt en nu is het Albert die ineens een brief van een advocaat krijgt.”

Lange tenen

Waarom is dat? “Ik denk dat zij de vrouw is met de allerlaagste tenen van heel showbizzland in Nederland en ze is gewoon loaded.”

Connie is steen- en steenrijk, aldus Rob. “Vorig jaar heeft ze een appartement te koop gezet en daar ging de onenigheid over die ik met haar had. Ik dacht: een appartement van 2,4 miljoen, dat is haar hele appartement. Maar dat is maar een vijfde van wat ze aan het Vondelpark heeft. Daar heeft ze vorig jaar ook weer een nieuwe hypotheek van 4 miljoen op kunnen nemen vorig jaar.”

“Al met al: die vrouw heeft gewoon heel veel geld en kan zich permitteren om er een advocaat op te zetten.”

Het item in RTL Boulevard kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen