Caroline’s volgers vinden Meilandjes diep gezonken

Caroline van Eeden krijgt veel steun van haar volgers nu Martien Meiland haar aan het besmeuren is in de media. Ze vinden dat de Meilandjes onder de gordel opereren. Dat is te lezen op haar Instagram. In de hoop flink te cashen met zijn biografie, onthult Martien na ruim een jaar wat er werkelijk ten grondslag zou hebben gelegen aan het vertrek van Caroline uit Chateau Meiland: ze zou in een bloederig gevecht zijn beland met dochter Maxime Meiland, waarna ze de biezen pakte.

De televisiekijker kreeg daar niets van mee: die werd keihard bedonderd en kreeg voorgehouden dat Caroline oververmoeid zou zijn. Martien schrijft in zijn biografie dat Caroline terugkwam voor een in elkaar gezette afscheidsscène.

Caroline staat de media niet te woord over de onthullingen in de biografie en laat op Instagram het volgende weten: “Het is moeilijk om respectvol te zwijgen als je hoort en leest wat er allemaal gezegd wordt. Dit gaat over mij persoonlijk en raakt mij dan ook, er zijn altijd twee kanten van het verhaal.”

En: “Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dit is mijn keuze en hier blijf ik bij. Ik wens de Familie Meiland alle goeds toe, het leven draait om leren en hopelijk zelfreflectie. Ik richt mij op de toekomst.”

‘Je staat ver boven die familie’

De volgers van Caroline steunen haar in deze moeilijke tijd. “Het is jouw leven en dat gaat ons niets aan. Je staat ver boven die familie“, zegt Marianne.

Edith: “Inderdaad schat, hou de eer aan jezelf!!! Jij hebt het niet nodig om je te verrijken over de rug van een ander…

Marianne vertolkt de mening van veel van Caroline’s volgers: “Beste Caroline, wat een chique reactie. Dat verdienen zij helemaal niet. Jij had het terrein nog verlaten of ze gingen al over tot de orde van de dag. Zij zijn toneelspelers, totaal niet spontaan, Erica is nog de normaalste van het stel. Martien en Maxime lopen beiden mijlenver buiten hun schoenen.

Ze vervolgt: “Martien wil alleen maar dom doen en daarmee de lachers op zijn hand krijgen en Maxime denkt werkelijk dat zij een topmodel is. Alles wat zij doen is nep. Ongelofelijk dat jij dit een jaar hebt volgehouden, alleen daarvoor al respect. Voor Nadege is het ook heel vervelend gegaan. Zolang ze je kunnen gebruiken mag je meedoen aan het toneelspel. Ik denk dat hun zogenaamde roem niet nog jaren duurt.”

Caroline is blij met alle reacties. “Het doet mij goed om al jullie lieve reacties te lezen, bedankt hiervoor!

Lees ook:
Kijkersbedrog: Meilandjes logen over Chateau-bloedbad (zaterdag)
Meilandjes cashen met dirt: ‘Boek levert 1,5 miljoen op’ (zaterdag)
Caroline reageert op bloedbad in Chateau Meiland (zondag)

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen