Abcoude haalt RTL Boulevard na invasie van BN’ers

Na Amsterdam-Zuid en het Gooi hebben de BN’ers een nieuwe hotspot gevonden om gezellig met z’n allen te gaan wonen: Abcoude, een dorpje dat aan de Bijlmer grenst. De sterren bewonen er miljoenenvilla’s: na onder meer Do (woning van 1,1 miljoen euro), Najib Amhali (1,4 miljoen), Arie Boomsma (2,2 miljoen) en Peter van der Vorst (2,4 miljoen), verhuist nu ook Eva Jinek naar een Abcouse miljoenenwoning (1,5 miljoen). Gisteren haalde het dorpje daarom RTL Boulevard.

De showrubriek stuurde een heuse filmploeg naar Abcoude. “Nu steeds meer tv-studio’s van Hilversum naar Amsterdam verhuizen, lijken de sterren massaal mee te gaan. De ene na de andere BN’er verruilt zijn riante villa in het Gooi voor een optrekje in het pittoreske Abcoude, want het ligt op steenworp afstand van de hoofdstad en het geeft toch een oase aan rust“, sprak Bridget Maasland.

Boulevard sprak in Abcoude onder meer met makelaar Jack Vlaanderen. “Recent heb ik gehoord dat Trijntje Oosterhuis, Eva Jinek, Peter van der Vorst, Arie Boomsma hier al zitten of komen te zitten. De gemiddelde prijzen voor een eengezinswoning variëren van vier ton tot twee miljoen en nog een beetje hoger.

Architect Bertram Beerbaum vertelde lopend door Abcoude: “Hilversum is van origine echt de mediastad. Laren en Blaricum daaromheen zijn de plekken: als je geld hebt, ga je daar wonen. Abcoude zal denk ik nooit het nieuwe Blaricum worden, maar aan de andere kant: het is wel een heel erg leuk dorpje. Je ziet hier steeds meer traiteurtjes, lekkere restaurantjes, een hotelletje, dus het heeft een soort stads karakter, maar het is eigenlijk echt nog een dorpje.

Nu een Rolex niet meer kan, is een weids uitzicht het nieuwste statussymbool van de sterren. Het is prachtig in Abcoude, vindt ook Bertram. “Het is niet voor niks dat alleen al in dit straatje drie BN’ers wonen. Je ziet natuurlijk wel waarom.”

Het is niet alleen maar pais en vree in Abcoude. Zo heeft Peter van der Vorst veel te maken gehad met anti-homogeweld en is Arie Boomsma boos over windmolens die ze bij Abcoude willen bouwen. “Not in my backyard!“, schreeuwde hij onlangs op de socials.

Foto: RTL

17 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Solaris
oktober 23, 2020 18:21

Dat er maar snel overal waar deze BN’ers wonen windmolens en AZCs mogen worden gebouwd. En lawaai makende warmtepompen niet te vergeten. Dit alles uiteraard onder het motto: practice what you preach.

Gast
Nobby
oktober 21, 2020 07:02

Abcoude een rustig dorpje? Laat me niet lachen.
Heb er 8 jaar gewoond en heb veel overlast ervaren van Amsterdam Zuid-Oost. Van probleemjeugd, verkeersproblematiek tot inbraak. Veel stadse problemen waaien over uit de hoofdstad.
Door die “prachtige” ligging t.o.v. Amsterdam mogen de inwoners flink in de buidel tasten.
Kijken hoelang de BN-ers het daar volhouden, want die windmolens gaan er vast wel komen… prestige project van de lokale politiek.

Gast
Wil van Bil
oktober 20, 2020 01:39

Met een grote boog dus om dat dorp heen in de toekomst als alle randdebielen en geldwolven zich daar vestigen.

Gast
Ria
oktober 20, 2020 00:02

Ik kies asielcentra met uitgeprocedeerde jongeren.kunnen ze bij air in de sportschool en bij Eva in de tuin spelen en avonds mee naar de studio ., voor tv zwart straks

Gast
Vrange Lans
oktober 19, 2020 20:08

Naaktreportage? Van de zangkunsten, covers van covers. Misselijk wijf die do. Jaren geleden een fan in de zeik zetten door te zeggen keihard dat dat meisje, down syndroom en helemaal idolaat van ‘do’ He-le-maal niet beter zingt dan de grote ‘do’ zelf! Meisje schrok en was gelijk in tranen. De ‘zangeres’ Die toen niet verder kwam dan EEN (1) cover liedje. Met de benen wijd in de playboy was nodig om toch enigzins de zich opstapelende rekeningen af te lossen. Wat een kakwijf.

Gast
rob
oktober 19, 2020 16:30

alle huizen in abcoude van bn ers zijn te vinden op http://www.bekendeburen.nl

Gast
🗣wordt vast verwijderd...
oktober 19, 2020 15:59

13:28@: Haar naaktreportage in Playboy heeft veel euro’s opgebracht…..

Gast
Woordkunstenaar Sjors van Kempen
oktober 19, 2020 15:59

Ik blijf lekker in Schin op Geul, toch een beetje het Blaricum van Zuid-Limburg.

Gast
Albert
oktober 19, 2020 15:29

Dit bericht zullen de inbrekers en overvallers leuk vinden.

Gast
anoniem
oktober 19, 2020 14:58

eva jinek

ga je ook joint / joint

in abcoude…..

Gast
Realist
oktober 19, 2020 13:44

Op de foto een mooi weiland in Abcoude dat voor ‘nuttigere’ doeleinden kan worden gebruik. De de doelen waar deze BN’ers altijd zo’n grote mond over vol hebben. Mogelijkheden genoeg: Asielzoekerscentrum, windmolens, zonneweiden etc.

Gast
Zomaar een persoon
oktober 19, 2020 13:28

Heeft Do een rijke vent gevonden, of hebben die paar (inmiddels bijna prehistorische) hits écht zo veel geld opgebracht?

Gast
Bas Sillen
oktober 19, 2020 13:08

Kan kwispelstaartje en Robje weer andere lastig vallen ipv iedere dag Meilandjes.

Gast
Eagle Burger
oktober 19, 2020 12:58

Abcoude is de anus van het Gooi.

Gast
Jan
oktober 19, 2020 12:38

Volplempen met windmolens daar. Hoe sneller hoe beter. Wat wil je nog meer als je vol liefde voor moerder aarde zit dan dat het licht in jouw huis van 2,2 mio mogelijk wordt gemaakt door een energiereus van 240 meter hoog in je achtertuin.
Ik zeg doen!

Gast
Remi
oktober 19, 2020 12:37

Arie Boomsma, met z’n sportschooltje ;)

#Lekkernaarhalfnaaktejongetjeskijken

Gast
Fred
oktober 19, 2020 12:37

Gauw ff wat windmolens neerknallen bij zeur Arie

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen