Wietze de Jager definitief weg bij Qmusic

Wietze de Jager vertrekt definitief bij Qmusic. Hij kiest voor een toekomst buiten de radiozender. Dat heeft een woordvoerder van de zender bevestigd aan het AD. Lange tijd hoopte Qmusic alsnog op een hereniging met Mattie Valk vóórdat het nieuwe seizoen begint, maar dat is niet gelukt. Al wil de persvoorlichter daar niet meer veel woorden aan vuilmaken. “Er is veel over gezegd en geschreven. We hebben er alles aan willen doen om Mattie en Wietze als duo op Qmusic te behouden.”

Het tijdperk Mattie & Wietze is ook voor Qmusic definitief voorbij. “We leggen ons neer bij de keuze van Wietze om Qmusic te verlaten en kijken nu vooral vol trots terug op vijf mooie jaren waarin we gegroeid zijn naar de tweede radiozender van Nederland.”

Er komt een nieuwe ochtendshow bij Qmusic en dat wordt geen soloshow van Valk, die met een zwaar imagoprobleem kampt sinds hij een dolk in De Jagers rug stak.

Ook Q lijkt in te zien dat Valk niet meer de gunfactor heeft. “Wij werken aan een totaal nieuwe ochtendshow die veel verder gaat dan Mattie alleen”, aldus de zegsman.

Op 4 september is de nieuwe ochtendshow voor het eerst te horen.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen