TV 538 heeft nóg meer zin in najaar na kijkcijferrecord

De digitale tv-zender TV 538 kijkt nóg meer uit naar het komende najaar nu het station in de maand mei een kijkcijferrecord heeft neergezet. Het station trok gedurende deze maand 1,149 miljoen unieke kijkers. Dat blijkt uit cijfers van SKO Light. TV 538 begon in 2011 en toen lag de nadruk vooral op non-stop videoclips en het doorzetten van radio-uitzendingen. Sinds begin dit jaar zendt TV 538 ook zelfgeproduceerde formatjes uit, zoals Release Reacties en Lovers X Haters.

Ook evenementen als 538 Koningsdag – waarvan het negen uur durende verslag in mei werd herhaald – worden uitgezonden op TV 538.

En die investeringen betalen zich nu terug, zegt innovatiedirecteur Patrick Goldsteen van Talpa Radio. “Het is te gek om al het harde werk van het team uitbetaald te zien worden in succesvolle formats en een kijkcijferrecord.”

Hij vervolgt: “We brengen de wereld van 538 telkens dichterbij onze fans. Dit geeft ons nog meer energie richting de nieuwe tv-programmering in september en de totale rebranding van Visual Radio, TV en ons MCN.

Naast nieuwe programma’s en registraties van 538-evenementen, zijn diverse radioshows van 538 live op TV 538 te zien, waaronder Evers Staat Op en De Coen & Sander Show.

De in huis geproduceerde programma’s van TV 538 zijn ook te bekijken via het YouTube-kanaal van 538.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen