Rick van Velthuysen baalt van Radio Veronica-exit

Rick van Velthuysen vindt het jammer dat er voor hem geen plek meer is in de nieuwe programmering van Radio Veronica. Dat laat hij weten in een bericht op Facebook. Zijn programma WeekendRick is vanaf januari niet meer te horen op de zender. “Het is natuurlijk niet – hoe zeg je dit netjes – datgene wat mij voorgespiegeld is. Bovendien is het in mijn beleving altijd zo dat als je je werk goed doet je en je je targets behaalt, dat mensen dan eigenlijk content zouden zijn met wat je doet.

Toch wordt hij nu de laan uitgestuurd. “Maar hé, ik ben de baas niet, dus als dit de beslissing is, dan zij het zo. Vrolijk word ik er niet van.”

De komende weken blijft hij nog met plezier radiomaken. “Zelfs onder de meest lastige en ingewikkelde situaties, is het leuk om je werk te blijven uitvoeren. Daar kan geen opdrachtgever iets aan veranderen. Mijn plezier voor radio zal altijd blijven.”

Of hij binnenkort bij een andere zender opduikt? “Daar doen we alles aan, maak je geen zorgen.”

Van Velthuysen hoopt dat hij in januari de Gouden RadioRing wint. “De Gouden Radioring is de gouden toegang naar het weggaan. Het ultieme weggaan is met de Gouden Radioring, dat is helemaal het bewijs dat die fataal is.”

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen