Volkskrant vindt Kicken nog erger dan Beelen

De bekende Volkskrant-columnist Paul Onkenhout vindt Patrick Kicken nog erger dan Giel Beelen. Dat laat hij weten in zijn column in de krant. Beelen raakte eerder deze maand in opspraak vanwege een apengrapje over Sylvana Simons, terwijl Kicken zich deze week openlijk afvroeg of Simons het veelbesproken lynchfilmpje over haar niet zelf in elkaar heeft gezet. “Beelen is overtroffen door collega Patrick Kicken, ex-3FM en ex-Radio Veronica“, schrijft Onkenhout nu in de krant.

Voordat de man die het lynchfilmpje heeft gemaakt zich aangaf bij de politie, stelde Kicken nog dat het goed mogelijk is dat Simons het filmpje zelf heeft gemaakt, zodat ze de ‘racismekaart’ verder kon uitspelen. Die tweet haalde zelfs de uitzending van Pauw.

Onkenhout vindt het ongelooflijk. “Bijdehante radiodeejays, daar zouden ze nou eens wat aan moeten doen – en niet alleen omdat ze verzot zijn op hun eigen geleuter.

Kunnen deze mannen niet gewoon weer plaatjes gaan draaien?”, besluit hij zijn column.

Kicken vindt het stuk van Onkenhout erg overdreven: “De Volkskrant doet dus net zo hard aan stigmatiseren. Iemand vanwege zijn of haar beroep in ’n hokje plaatsen. Hoe noemen we zoiets alweer?

En: “Of ik excuses wil aanbieden aan Sylvana Simons? Nou, in geen 1000 jaar. Door hardop iets te denken komen we verder. Zelfcensuur is zo USSR.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen