Sander Lantinga: ‘Minder bureaucratie bij Radio 538’

Bij Radio 538 is er veel minder bureaucratie dan bij 3FM. Dat zegt Sander Lantinga, die vanaf 17 augustus te horen is op de commerciële zender, op Nu.nl. Het is volgens Lantinga het grote verschil tussen beide zenders. “Je hebt te maken met minder schijven, waar je ook niet aan ontkomt als je namens een omroep voor een zender werkt. Hier werkt iedereen voor hetzelfde doel, hetzelfde radiostation, waardoor de lijntjes korter zijn“, aldus Lantinga, die op 3FM namens BNN werkte.

Lantinga is ervan overtuigd dat hij op Radio 538 zo nu en dan nog steeds 3FM zal roepen. “Maar dan gooien we een mooi bedrag in de versprekingspot.”

De naam van Lantinga’s en Coen Swijnenbergs middagshow blijft De Coen en Sander Show. “Wij zijn Coen en Sander en we maken een show, dus de naam het blijft zoals het is“, aldus de radio-dj, die opmerkt dat de enige verschillen de liedjes en de vormgeving zijn.

De radiomaker heeft er zin in. “Ik merk nu al dat er een andere energie is. Het is spannender en daardoor word je hopelijk creatiever. De routine is weg en dat komt de show vast ten goede.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen