‘Ruud de Wild honderd procent zeker naar Veronica’

Ruud de Wild gaat ‘honderd procent zeker’ aan de slag voor Radio Veronica. Dat zeggen ‘bronnen’ binnen Radio 538, zijn huidige werkgever, vandaag in De Telegraaf. De Wild wordt op straat gezet door 538, omdat hij plaats moet maken voor de binnengehaalde Coen & Sander Show. Mocht hij overstappen naar Radio Veronica en daar ook een programma gaan maken in de middagspits, dan heeft dat gevolgen voor Patrick Kicken, die nu het middagprogramma van de radiozender doet.

Radio Veronica-baas Erik de Zwart liet zich donderdag nog uit over een eventuele overstap van De Wild. “Die suggestie kwam veel voorbij de laatste tijd. Maar er is helemaal geen sprake van. Ik sluit nooit iets uit, maar dit gaat zeker voorlopig niet gebeuren“, zei hij in het AD.

Overigens zingen er volgens De Telegraaf nog meer geruchten rond. “Weer anderen zeggen dat Ruud de studio’s nu wel heeft gezien en die wil inwisselen voor hele dagen in zijn atelier“, aldus de krant.

Zijn kunstschilderijen zouden vooral in Amerika zeer in trek zijn en Ruud wil proberen van die hobby nu maar eens zijn werk te maken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen