Patrick Kicken haalt uit naar opvolger Coen en Sander

Geplaatst op vr 27 mrt 2015 om 15:34

Radio Veronica-dj Patrick Kicken heeft weinig vertrouwen in Frank van der Lende, die met een dagelijks radioprogramma De Coen & Sander Show mag opvolgen op 3FM. Dat laat hij blijken op Twitter. Kicken is niet onder de indruk van zijn nieuwe directe concurrent. “Nou dat 3FM is binnenkort ook geen concurrentie meer in de middag. Je hoeft daar maar ’n gek hoedje op te zetten en je krijgt de middagshow“, aldus de radio-dj, die vervolgens behoorlijk veel kritiek over zich heen krijgt.

Veel mensen vinden de reactie van Kicken niet collegiaal. Zelfs Radio Veronica-collega Martijn Muijs, die Songfestival-ster Sieneke Peeters deze week ‘verstandelijk gehandicapt’ noemde, vindt Kicken te ver gaan. “Doe eens lief joh“, twittert hij.

Q-music-ster Mattie Valk, die een programma in de ochtendshow presenteert, vindt Kickens reactie ook beneden peil. “Dude, come on.

3FM-ster Michiel Veenstra vraagt zich af: “Leeft Patrick Kicken nog dan?” En Van der Lende’s opvolger in het weekend Sander Hoogendoorn zegt: “Hee Kicken. Ik vond jou 15 jaar (en 15 kilogram) geleden echt te gek op de radio.

Kicken blijft achter zijn woorden staan. “Hee ik betaal ook mee aan de Nederlandse Publieke Omroep. Dus ik mag als trouwe belastingbetalende burger een mening hebben én ventileren :)
23 Reacties op “Patrick Kicken haalt uit naar opvolger Coen en Sander”


 1. RT

  Frank van der Lende is gewoon een Giel Beelen 2.0 Dus daar word je niet vrolijk van. Maar ze doen maar bij 3FM. Ben 1 jaar geleden al afgehaakt.

 2. Anoniem

  Patrick Kicken z’n knerpende stem is nog erger dan een loeiende stofzuiger. En z’n humor is zo slecht dat de term pleehumor nog te goed is ervoor

 3. tja

  tja hoe moet je anders aan luisteraars komen. sinds het vertrek van somertijd bij veronica holt die zender ook achter uit

 4. Don

  Hulde aan Kickennnn !!! :-) H’sum3 is al jaren een kinderspeeltuin.

 5. variabel

  Maar, er is altijd een grote behoefte aan kinderspeeltuinen!

 6. jeroen

  het is maar goed dat Patrick Kicken heel veel luisteraars heeft

 7. peter

  Patrick Kicken is toch weg gestuurd bij 3FM???

 8. mercedes

  Alsof ik blij ben met Patrick. .. ik betaal toch kabelgeld…???

 9. Marc

  Don’t forget where you came from Kicken! Misplaatste, en rechtse opmerking. Zijn showtje, sterker die hele zender van hem zal nog maar eens zo ver moeten komen zoals 3 FM nu doet.

 10. Marc

  HAHAHA, Patrick Kicken. Als er één stumper is in radioland. Wat een grap op poten is deze sneuneus.

 11. Aanmehoela

  Ach ja, elke dag maar weer dezelfde oude meuk draaien. Word je blij van. Zelfs als ze een “top zoveel” uitzenden komen dezelfde oude platen weer tevoorschijn.
  Dat vindt zelfs deze 50+’er die liever naar de nieuwste platen luistert om bij te blijven dan dat ik dagelijks naar een bejaardenzender moet luisteren. Af en toe “gouwe ouwe’ is natuurlijk lekker, maar niet dagelijks. Deze week wel veel lekkere gouwe ouwe op radio NPO 6 met “De Zwarte Lijst”.

 12. 41

  Mensen, niet lelijk doen tegen Patrick. Hij is zo weer overspannen. Weet hoeveel dat kost…

 13. Mediaprak

  Ben benieuwd of Patrick Kicken de start van Frank vd Ende nog wel meemaakt. TMG is voornemens om Veronica te verkopen en hij staat bij Veronica op de schopstoel.

 14. Marc

  Kicken op de schopstoel? Hoe dan? Hij is toch net begonnen.

 15. piet

  Dat noem ik geen mening geven maar afkraken.
  De zoveelste gek die bij VERONICA weer wat moet zeggen over een ander.

 16. Fred

  Wat een frustratie en een negativiteit bij al die Veronica-jongens… Manmanman.

 17. Mark

  Op-kicken zou ik zeggen. Deze man is al geen haar interessanter dan zijn collega dj’s die Veronica richting bermuda driehoek drijven. Erg jammer. Erik de Zwart grijp in, nu het nog kan!

 18. -

  Het gaat lekker daar bij Veronica deze week….

 19. Radio Extra Gold

  Om met Herman van Veen te spreken…..Hilversum 3 bestaat toch niet !…..

 20. Pia

  Er gaat geen dag voorbij zonder een opmerkelijke uitspraak van een Veronica dj. Erg bedacht allemaal.

 21. Börüs

  Veronica doet het wéér!

 22. Paddy

  Zijn reactie slaat gewoon nergens op. Ik had serieus nog nooit van Patrick Kicken gehoord, en wil van Frank van der Lende. Zijn laatste reactie dat hij belasting betaald en daarom kritiek mag hebben is echt een radio DJ onwaardig (zelfs mens onwaardig), want dat slaat echt compleet nergens op. Je mag sowieso kritiek hebben , ook als je geen belasting betaald lijkt mij. En wederom iemand van de Commerciële die op zo’n manier zich een reden verschaft om de PO zwart te maken. Zo triest elke keer weer als mensen de ‘belastinggeld’ kaart trekken! Zwakste argument dat je kan gebruiken…

 23. Anoniem

  Wie is Patrick Kicken? Nog nooit van gehoord

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.