Patrick Kicken haalt uit naar opvolger Coen en Sander

Radio Veronica-dj Patrick Kicken heeft weinig vertrouwen in Frank van der Lende, die met een dagelijks radioprogramma De Coen & Sander Show mag opvolgen op 3FM. Dat laat hij blijken op Twitter. Kicken is niet onder de indruk van zijn nieuwe directe concurrent. “Nou dat 3FM is binnenkort ook geen concurrentie meer in de middag. Je hoeft daar maar ’n gek hoedje op te zetten en je krijgt de middagshow“, aldus de radio-dj, die vervolgens behoorlijk veel kritiek over zich heen krijgt.

Veel mensen vinden de reactie van Kicken niet collegiaal. Zelfs Radio Veronica-collega Martijn Muijs, die Songfestival-ster Sieneke Peeters deze week ‘verstandelijk gehandicapt’ noemde, vindt Kicken te ver gaan. “Doe eens lief joh“, twittert hij.

Q-music-ster Mattie Valk, die een programma in de ochtendshow presenteert, vindt Kickens reactie ook beneden peil. “Dude, come on.

3FM-ster Michiel Veenstra vraagt zich af: “Leeft Patrick Kicken nog dan?” En Van der Lende’s opvolger in het weekend Sander Hoogendoorn zegt: “Hee Kicken. Ik vond jou 15 jaar (en 15 kilogram) geleden echt te gek op de radio.

Kicken blijft achter zijn woorden staan. “Hee ik betaal ook mee aan de Nederlandse Publieke Omroep. Dus ik mag als trouwe belastingbetalende burger een mening hebben én ventileren :)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen