Radio 538 bevestigt komst Coen en Sander

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga stappen over van 3FM naar Radio 538. Daar maken ze vanaf 1 september vier dagen per week het middagprogramma. Dat heeft Radio 538 vanochtend bevestigd. Coen en Sander nemen de zendtijd over van Ruud de Wild, wiens contract eind augustus afloopt. “We willen ook de komende jaren verder blijven groeien. De komst van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zal daar zeker aan bij gaan dragen“, zegt directeur Jacqueline Smit.

Coen Swijnenberg is enthousiast. “De tijd bij 3FM was geweldig en zal ik nooit meer vergeten. Ik ben BNN en 3FM dan ook enorm dankbaar voor alle kansen die ik heb gehad. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur!

Sander Lantinga vult aan: “En naar dat avontuur zien we met vertrouwen en plezier naar uit. Natuurlijk moet je eerst even nadenken, maar we zijn toe aan een nieuwe uitdaging en weten dat de toekomst ons veel moois gaat brengen.

Dave Minneboo, programmadirecteur van 538, laat weten: “Coen en Sander behoren tot de absolute top van de Nederlandse radiomakers. Met hun stijl en kennis van entertainment, muziek en nieuws zijn zij de aangewezen personen om Radio 538 de komende jaren volledig bij de tijd te houden.

Coen en Sander zullen van maandag tot en met donderdag elke middag tussen 16 en 19 uur te horen zijn.

Over de toekomst van Ruud de Wild meldt Radio 538 niets in het persbericht. Hij wordt ook niet bedankt voor zijn bewezen diensten.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen