Coen en Sander zwijgen over geruchten

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben er geen zin in om hun luisteraars duidelijkheid te verschaffen over hun toekomst op de radio. Dat lieten ze maandag blijken tijdens hun radioshow op 3FM. Vlak voor het nieuws van half vijf vroeg nieuwslezer Sophie Verhoeven aan de heren of ze zelf nog nieuws hadden, maar de heren vonden het vervelend dat ze maar door bleef vragen. “Jij bent van het nieuws, dus we luisteren naar jou. We laten het je weten“, zei een geërgerde Swijnenberg.

Volgens De Telegraaf stappen Swijnenberg en Lantinga over van 3FM naar Radio 538, zodat ze hun forse Publieke Omroep-salaris kunnen inruilen voor een megasalaris bij de commerciële zender.

Op Twitter is men het erover eens: zwijgen is toestemmen. “Dus Coen en Sander gaan weg bij 3FM. Leek me duidelijk net. Door het stilzwijgen bevestigd“, zegt luisteraar Tino.

Heleen prijst de nieuwsgierige nieuwslezeres. “Sophie Verhoeven doet goed haar best bij de Coen & Sander-show om het nieuws los te hengelen, maar helaas, ze willen niets loslaten..”

BNN en Radio 538 willen al de hele dag niet reageren. Ruud de Wild, die door de komst van Coen en Sander naar Radio 538 het veld zou moeten ruimen, gaf aan ‘overvallen’ te zijn door het gerucht.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen