Patrick Kicken definitief opvolger Robert Jensen

Foto: Daniel AshesPatrick Kicken volgt Robert Jensen definitief op in de ochtenduren van Radio Veronica. Hij heeft vrijdag getekend voor zijn ochtendshow bij de radiozender. Dat heeft Radio Veronica vrijdag laten weten. Na het plotselinge vertrek van Jensen bij Veronica, verruilde Kicken de middag voor de ochtend. Hij twijfelde echter of hij daar wilde blijven. “Maar het is geweldig om te zien hoe enthousiast de Radio Veronica-luisteraars zijn na het terugkeren van mijn ochtendshow op de zender“, zegt hij.

Kicken heeft geen spijt van zijn terugkeer naar de ochtend. “Het is zo goed bevallen dat ik lekker door wil gaan! Na deze eerste maanden wordt het programma alleen maar leuker. Er komen veel mooie dingen aan, zoals veel locatie-uitzendingen. Ik heb dan ook ontzettend veel vertrouwen in de toekomst van het programma.”

Het programma van Kicken is dagelijks van 6.00 tot 9.00 uur te horen op Radio Veronica.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen