Patrick Kicken definitief opvolger Robert Jensen

Geplaatst op vr 06 mei 2011 om 12:23

Foto: Daniel AshesPatrick Kicken volgt Robert Jensen definitief op in de ochtenduren van Radio Veronica. Hij heeft vrijdag getekend voor zijn ochtendshow bij de radiozender. Dat heeft Radio Veronica vrijdag laten weten. Na het plotselinge vertrek van Jensen bij Veronica, verruilde Kicken de middag voor de ochtend. Hij twijfelde echter of hij daar wilde blijven. “Maar het is geweldig om te zien hoe enthousiast de Radio Veronica-luisteraars zijn na het terugkeren van mijn ochtendshow op de zender“, zegt hij.

Kicken heeft geen spijt van zijn terugkeer naar de ochtend. “Het is zo goed bevallen dat ik lekker door wil gaan! Na deze eerste maanden wordt het programma alleen maar leuker. Er komen veel mooie dingen aan, zoals veel locatie-uitzendingen. Ik heb dan ook ontzettend veel vertrouwen in de toekomst van het programma.”

Het programma van Kicken is dagelijks van 6.00 tot 9.00 uur te horen op Radio Veronica.
7 Reacties op “Patrick Kicken definitief opvolger Robert Jensen”


 1. .kwikjealex

  En wat doen ze met Rick, dat is zeker een talent alleen nadat Jensen kwam zijn ze hem helemaal vergeten.

 2. wauter

  Sinds Jensen weg is luister ik ‘s-ochtends niet meer naar Radio Veronica, die Kicken is misschien een aardige gozer maar ik irriteer me aan zijn manier van presenteren en radio maken. Bij gebrek aan beter luister ik nu ’s morgens naar Giel.

 3. Jeroen

  In tegenstelling tot Wauter luister ik juist WEL weer naar radio veronica ’s ochtends. Ik kon die kwal van een Jensen niet uitstaan opweg naar het werk.

 4. Monique

  Ik luister in de ochtend ook weer naar Veronica sinds die bal van een Jensen daar weg is maar die vent die er nu van 13.00 tot 16.00 vind ik dus 3x niets, kan Rick daar niet komen ipv die Juul van Hest ofzo

 5. Anoniem

  Ik vond Jensen niet zo erg, maar hij was niet meer vernieuwend wat hij lang geleden wel was.
  Dus daar ging het volgends mij mis.

 6. Joost

  Fijn, nu nog die playlist flink aanpassen. Schandalig hoe vaak daar dezelfde liedjes worden gedraaid!

 7. Robert

  Wauter, hij was niet eens live.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.