Patrick Kicken twijfelt over opvolgen Robert Jensen

Geplaatst op zo 13 feb 2011 om 15:02

Foto: Daniel AshesRadio-dj Patrick Kicken twijfelt of hij definitief terug wil naar de ochtend van Radio Veronica. Sinds Robert Jensen eerder deze maand plotseling vertrok bij de radiozender, is Kicken weer terug op zijn oude plek. “Het is geweldig om te zien hoeveel Radio Veronica luisteraars na 30 maanden afwezigheid ’s ochtends weer blij zijn dat ik ze wakker maak. Maar ’s middags de hardwerkende mens vermaken is ook heel leuk om te doen, vandaar dat ik nog even wacht met een definitief ja“, zegt hij.

Met zijn programma PK@Veronica is Kicken nu elke werkdag tussen zes en negen uur ’s ochtends te horen op Radio Veronica. Hoe lang dat precies gaat duren, is nog niet bekend. “Voor de zomer hoop ik een beslissing genomen te hebben.

Jensen vertrok deze maand na een aantal maanden bij Radio Veronica, omdat het station terug wil naar haar oude format. “Ik ben dan de eerste die zegt: ‘Jongens, inderdaad, daar pas ik niet goed bij.’ Daarom zijn we uit elkaar“, aldus Jensen.
18 Reacties op “Patrick Kicken twijfelt over opvolgen Robert Jensen”


 1. jan

  prima op na de 7% met veronica

 2. Anoniem

  Rick van Velthuysen moet gewoon weer op die plek komen.

 3. Lisa

  Als jullie dat berichtje kopieren van dat Nickelodeon dat ie 24/7 gaat, moeten jullie wél neerzetten dat Disney Channel juist wél na 6 uur z’n series met ondertiteling uitzend…dat is dus fout geschreven in die berichtjes! En jullie kopieren gewoon blind al die berichten..:S

 4. Lisa

  Als jullie dat berichtje kopieren van dat Nickelodeon dat ie 24/7 gaat, moeten jullie wél neerzetten dat Disney Channel juist wél na 6 uur z’n series met ondertiteling uitzend…dat is dus fout geschreven in die berichtjes! En jullie kopieren gewoon blind al die berichten..:S Disney Channel was juist de eerste die z’n series sinds de launch in november 2009 met ondertiteling in de avond ging uitzenden voor de oudere doelgroep! :)

 5. Bernie

  Reactie op Lisa:

  Ik weet niet waar dit bericht vandaan komt, zo uit het niets. Maar Nickelodeon was in de begin jaren ook al 24/7 (2006 dacht ik), ’s avonds had je ook de tekenfilmseries, en series in de orginele versie :) Dus Disney Channel was niet als eerste :)

 6. Max

  Reactie op Lisa:

  Hoe kom je erbij Lisa? Nickeloden deed dat vele jaren geleden al. Op Nick Toons trouwens nog steeds.

 7. Michael

  Patrick Kicken en Robert Jensen zijn broers!!

  Dus is de ene niet interessant , dan de ander toch? :)

 8. ikdus

  Reactie op Michael: En waar heb jij deze wijsheid vandaan???

 9. rallie

  Reactie op ikdus:

  hij zal zich wel vergissen, Frank Danen (3fm) is de broer van Robert Jensen.

 10. Peter

  Gaat echt nergens meer over bij dat Veronica. Zijn totaal de weg kwijt na het aanneme van Jensen en nu Kicken die het allemaal nog niet weet. Niet echt stabiel. En dan heb ik het nog niet eens over die muziekkeuze. Elke dag dezelfde platen in een andere volgorde. Veels te beperkt allemaal. Weg er mee!

 11. 1966

  Reactie op rallie: Óf Michael is een DNA-arts die zijn boekje te buiten gaat.

 12. Geertruide

  Patrick Kicken spreekt tegen zijn luisteraars alsof het kleuters van drie zijn. Dat staat me een beetje tegen.

 13. Mark Houten

  is het niet eens tijd geworden dat er een frisse wind door het management van Veronica gaat waaien, sinds 2003 is het na de eerste 2 jaar niet echt berg op meer gegaan, inderdaad heel veel dezelfde muziek en zeer voorspelbaar.

 14. kampie

  Reactie op Max:

  en wat heeft dat geneuzel met dit onderwerp te maken?

 15. A. Pietersen

  Kicken zal wel moeite hebben met het feit dat hij iedere dag er zo vroeg uit moet. In de middag presenteren is wat dat betreft prettiger. Misschien Silvan Stoets of Luc van Rooy in de ochtend. Zeker Silvan Stoets wordt onderschat. Zelf blijf ik gewoon Evers luisteren in de ochtend. Veronica is lekker om af en toe op te zetten, maar elke dag dezelfde nummers wordt vervelend.

 16. John

  Deze Dj intereseert me totaal niet! Welk tijdstip, liefst in de nachtelijke uren hoeven we er ook niet naar te luisteren. Kinderachtige radio en met ’n goedkope grappen.

  Gewoon een irritante vent..

 17. Anoniem

  Reactie op A. Pietersen:

  Iedere zender draait steeds dezelfde platen binnen hun genre. Ze hebben immers maar een bepaalde hoeveelheid actief in de lijst staan

 18. Anoniem

  Ja Veronica blijft zo erg hangen in wat eens leuk was.
  Die Rob va

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.