Ruud de Wild terug naar Radio 538

Foto: Q-MusicRuud de Wild gaat weer aan de slag bij Radio 538. De radio-dj, die eerder deze maand opstapte bij Q-music, zal vanaf 4 oktober elke dag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen zijn met ‘Ruuddewild.nl’. Dat maakte De Wild maandag bekend in de radioshow Evers Staat Op op Radio 538. De Wild was in 2007 voor het laatst te horen op 538. Daarna stapt hij over naar Q-music. “Het is te gek om weer terug te zijn“, aldus De Wild. “Het is heel raar en onwezenlijk. Zoiets gaat ook niet in één minuut natuurlijk.

Volgens de dj is hij destijds vertrokken naar Q-music uit financiële overwegingen. “Ik heb genoeg gespaard om hier weer te kunnen werken“, grapte De Wild op de radio.

Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van Radio 538, is blij met de terugkeer van De Wild. “Ruud hoort gewoon in de middag en dan is 538 – met alleen maar toppers-  de beste plek!

De Wild zal elke maandag tot en met donderdag te horen zijn op Radio 538. Zijn sidekicks worden Niek van der Bruggen en Jelte van der Goot.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen