Ruud de Wild presenteert radioshow vanuit reuzenrad

Foto: Q-MusicRuud de Wild presenteert zijn dagelijkse radioshow op Q-music vanaf maandag 10 mei vanuit een reuzenrad. Ook zullen De Wild en zijn sidekick Jeroen Kijk in de Vegte vanaf die dag de middagshow tussen vier en zes uur presenteren. “Q-luisteraars kunnen Jeroen en mij uit de Draaiende Studio spelen door vragen goed te beantwoorden en er gaat in ieder geval één luisteraar er vandoor met een heel mooi geldbedrag wanneer we weer aan de grond staan!“, legt radio-dj De Wild uit.

Het reuzenrad is 32 meter hoog en weegt 185 ton. Naast een radiostudio hangen er tien gondels in waarin bezoekers een ritje kunnen maken. De radiostudio zelf is amper zeven vierkante meter groot. Tussendoor en ’s avonds verblijven De Wild en Kijk in de Vegte in een speciaal gecreëerde woning die zich op zes meter hoogte bevindt naast de studio.

De Draaiende Studio staat op het parkeerterrein van voetbalclub AFC aan de ring A10 bij Amsterdam. De Wild: “De Draaiende Studio wordt voor Q-music een enorm project, maar wel één die wij als team graag aangaan. Elke dag zullen we in de Draaiende Studio BN’ers ontvangen en zullen er artiesten optreden.

Vorig jaar zaten de deejays Gijs Staverman en Jeroen van Inkel ruim tien dagen lang opgesloten in de Vliegende Studio, een radiostudio die twintig meter boven de grond zweefde.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen