Sophie Hilbrand interviewt keur aan gasten uit mediawereld

Foto: RVDASophie Hilbrand interviewt in haar radio- programma Zomerstoring dit jaar onder meer de mediapersoonlijkheden Albert Verlinde, Edwin Evers en Sonja Barend. Dat heeft BNN vandaag bekendgemaakt. Zomerstoring is dit jaar vanaf maandag 20 juli iedere werkdag te beluisteren in het laatste uur van BNN Today op Radio 1. Ook Andries Knevel, Dione de Graaff, Tina Nijkamp (SBS), Alberto Stegeman, Art Rooijakkers en Anita Witzier zullen op bezoek gaan bij Hilbrands radiopro- gramma Zomerstoring.

Sophie haalt samen met haar gasten belangrijke momenten op uit hun carrière en leven. “Zo zal ze met Andries Knevel praten over humor en geloof. En met Edwin Evers over zijn passie voor radio maken“, vertelt een woordvoerster van BNN.

Het lijkt me ontzettend leuk om hun carrières door te lichten en te kijken naar de keuzes die ze gemaakt hebben. Het zijn immers gasten die je niet zo vaak een heel uur lang over zichzelf hoort praten“, aldus Sophie Hilbrand.

De gesprekken zijn van 20 tot en met 31 juli iedere werkdag te beluisteren bij BNN Today tussen 21.00 en 22.00 uur op Radio 1.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen