TV Oranje steunt Mick Harren na ‘kinderachtige boycot’

Muziekzender TV Oranje heeft besloten om Mick Harren een gratis videoclip aan te bieden voor zijn nieuwste single ‘Word wakker Nederland’ met uitzendgarantie op TV Oranje. “Het besluit is een reactie op de boycot van het nummer door een aantal radiostations“, vertelt TV Oranje- directeur Gerard Ardesch. “De reden dat de zenders Word wakker Nederland niet willen draaien, zou te maken hebben met het feit dat het nummer verbonden zou zijn met de nieuwe omroep Wakker Nederland.”

TV Oranje-directeur Gerard Ardesch vindt deze gang van zaken ,,te kinderachtig voor woorden”. Volgens hem verdienen dit soort ,,typisch Hollandse” initiatieven juist alle steun. Hij gaf daarom opdracht om Mick Harren te ondersteunen met een gratis videoclip, ,,om tegenwicht te bieden aan deze willekeur van gevestigde instituten”.

Mick Harren geeft aan aangenaam verrast te zijn door de gratis clip. “Ik ben ongelofelijk blij met dit initiatief. Het was erg teleurstellend om op deze manier buitenspel gezet te worden door een aantal zenders. En dat terwijl ik mij helemaal niet officieel heb verbonden aan Wakker Nederland, of welke omroep dan ook.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen