Radiostation 100%NL met eigen magazine

Radiostation 100%NL komt vanaf 16 juni met het 100%NL Magazine. Dat heeft het radiostation bekendgemaakt. Het blad heeft 124 pagina’s en zal tien keer per jaar verschijnen in een oplage van minimaal 75.000 exemplaren. “100% NL slaat haar vleugels uit“, vertelt algemeen directeur Carlo de Boer. “Het bijzondere van dit nieuwe blad is, dat het is ontstaan doordat de initiator en haar vriendinnen tot de conclusie kwamen dat er eigenlijk voor hen geen echt leuk lijfblad te vinden was.”

Algemeen Directeur Carlo de Boer: “Na lange brainstormsessies heeft de vriendinnenclub de inhoud bepaald en zijn ze aan de slag gegaan, samen met een aantal professionals uit de bladenwereld. Het is een bijzonder positief en lekker leesbaar blad geworden. Geen specifiek muziekblad, maar een leuk blad vol met zaken die onze (hoofdzakelijk vrouwelijke) doelgroep interesseert. Het 100% NL Magazine is vanaf 16 juni overal verkrijgbaar via 7.000 verkooppunten.

In het eerste 100% NL Magazine staat onder andere een lang interview met Jan Smit en vertelt Daphne Deckers openhartig waar ze spijt van heeft in haar leven. Verder veel mode, beauty, reizen en andere verhalen.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen