Luisteraar Q-Music raadt geluid en wint 57.600 euro

De 36-jarige Duncan uit Terneuzen heeft 57.600 euro netto gewonnen door het herkennen van ‘Het Geluid’ op Q-Music. Het geluid bleek het bewegen van een joystick. Duncan werd zondagmorgen gebeld door dj Martijn Kolkman. Toen mocht hij zeggen welk geluid hij dacht te herkennen. “Na wat overleg met zijn vriendin koos hij uiteindelijk voor het geluid van een joystick dat hem 57.600 euro opbracht“, aldus een zegsvrouw van Q-Music. “Hij wist daarna even niets meer uit te brengen.”

Volgens de zegsvrouw was Duncan blij verrast. “Hij wist daarna niets meer uit te brengen, want hij was helemaal ondersteboven van het gigantische geldbedrag. Vanochtend kreeg hij van DJ Ruud de Wild de cheque overhandigd“, vertelt ze.

Bijna zeven weken lang waren luisteraars van Q-music in de ban van Het Geluid, vertelt de woordvoerster. “Het geluid van het dichtklikken van een helm, de pinpas door de sleuf van een betaalautomaat halen en een elektrisch snoer oprollen in een haspel waren al eerder door luisteraars van Q-music herkend. Het Geluid dat het meeste geld heeft opgeleverd voor een luisteraar was het geluid van het uitschuiven van een zwabber. Hannah van Moorst won daar vorig jaar 62.400 euro mee.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen