Rick van Velthuysen met nieuwe ochtendshow Veronica

Rick van Velthuysen presenteert vanaf van 2 februari de nieuwe ochtendshow ‘MogguhRick’ bij Radio Veronica. Dat laat het radiostation vandaag weten. Door het vertrek van Jan Paparazzi is de samenstelling van het team van de hui- dige ochtendshow dermate veranderd dat Colin Banks het programma niet meer wil maken. Van Velthuysen: “Ik heb altijd al ‘echt’ iets willen betekenen voor een radiostation en dat doe je met het presenteren van een ochtendshow. Daar ben ik enorm trots op.

Naast Rick van Velthuysen en co-host Erwin Peters zijn nog enkele andere personality’s te horen in de nieuwe ochtendshow waaronder nieuwsanchorman Arend Langenberg met het laatste nieuws, Johan Derksen met de Veronica Voetbal Update en Olav Mol met het Formule 1-nieuws. Van Velthuysen:  “Bij Radio Veronica krijg ik de kans en voor de volle honderd procent steun om de ochtendshow te gaan maken. Zoveel steun en vertrouwen voelt goed. ‘MogguhRick’ wordt een programma met een hoge mate van toegankelijkheid voor onze luisteraars.

Vanaf 2 februari is Rick zeven dagen per week live te horen bij het station met de beste 80’s & 90’s hits. Naast de ochtendshow ‘MogguhRick’ blijft Van Velthuysen in het weekend te horen met zijn succesprogramma ‘WeekendRick’, dat hij samen met co-host Marlous Löffelman presenteert.

Alleen het vrijdagavondprogramma ‘De Volle Vrijdag van Van V.’ komt te vervallen. ‘Keihard Kicken’ met Patrick Kicken komt hiervoor in de plaats.

Colin Banks is voortaan op zaterdag en zondag bij Radio Veronica te horen met ‘Ook Goeiemorgen’, ‘The Long Versions’ en ‘Concert Classics’.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen