Ochtendshow Giel Beelen vanaf september uur langer

Foto: Leendert JansenDe ochtendshow van Giel Beelen op 3FM duurt met ingang van 1 september een uur langer. Het dagelijkse ‘GIEL!’ is dan tussen 06.00 en 10.00 uur te horen op het radiostation. Dat meldt een woordvoerder van 3FM vandaag. Volgens zendermanager Florent Luyckx is de langere ochtendspits de voornaamste reden van de verlenging. Florent vertelt: “3FM heeft met GIEL! en Arbeidsvitami- nen nu een ochtendprogrammering die perfect aansluit bij het ritme van onze dagelijkse luisteraars.

Dat de show van Giel Beelen nu een uur langer duurt, zorgt ervoor dat Gerard Ekdom een uur moet inleveren. Hij vult met Arbeidsvitaminen voortaan het blok tussen 10.00 en 12.00 uur. 3FM zendermanager Florent Luyckx: “Giel maakt met zijn programma mensen wakker, praat ze bij over het nieuws van de dag en begeleidt ze naar hun werk. Op het werk is Gerard de aangewezen man om de sfeer erin te houden. Omdat ‘onder weg’ steeds langer wordt is het logisch dat Giel een uur langer doorgaat.

VARA-programmadirecteur Frans Klein: “Ik kan geen genoeg krijgen van Giel op 3FM, dus een extra uur is altijd welkom. Giel is een belangrijk anker voor de programmering en het voelt goed om dit programma nog even door te zetten na de klok van negen.

Arjan Snijders, eindredacteur 3FM bij de AVRO: “Twee uur samengebalde Arbeidsvitaminen hebben we nóg specialer gemaakt. Naast de typische 3FM classics hoor je ook minder vaak gedraaide gouwe ouwen en onterecht vergeten juweeltjes. In het vernieuwde Arbeidsvitaminen blijft verder ruimte voor goede gesprekken met muzikanten en BN’ers mét hun favoriete plaat en wordt er uiteraard geciteerd uit de Bedrijven Top 10 van het Bedrijf van de Dag. Kortom, Ekdom zorgt van 10 tot 12 voor de enige echte, unieke Arbeidsvitaminenmix.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen