Myrna Goossen op de radio: aan de slag voor 100%NL

Myrna Goossen wordt radiopresentatri- ce. Vanaf 25 augustus is ze dagelijks te horen op station 100%NL. Van maandag tot en met vrijdag presenteert zij van 10.00 tot 12.00 uur een programma dat zowel aandacht besteedt aan actualiteit als lifestyle, mode en beauty. Dat heeft 100%NL laten weten. “Ik vind het fantastisch dat ik de kans krijg vijf dagen per week een radioprogramma te presenteren en ben vooral blij dat het bij 100%NL is omdat ik juist Nederlandse muziek geweldig vindt.

Myrna maakte in 1985 haar debuut op televisie bij de AVRO. Sinds 1993 presenteert zij diverse programma’s bij RTL4, waaronder Eigen Huis en Tuin en De Vijf Uur Show. Het meest recente programma dat Myrna bij RTL4 presenteerde was Aperitivo. Dennis Korthouwer, algemeen directeur van 100%NL: “Wij zijn ervan overtuigd dat Myrna veel mensen aanspreekt. Zij sluit naadloos aan op de doelgroep die wij bereiken.

Ron Sterrenburg, programmadirecteur van 100%NL: “Myrna is een geweldige vrouw met veel ervaring als presentatrice. Ik ben blij met haar komst.

Vorige maand maakte 100%NL al bekend dat Daphne Deckers vanaf 23 augustus iedere zaterdag van 10:00-12:00 uur te horen zal zijn. Sinds 19 mei is het legendarische programma Candlelight met Jan van Veen te beluisteren op 100%NL.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen